FB

Ervaringen "Noord-Spanje autorondreis in Baskenland en Cantabrië: route + kaart"

82 ervaringen

- 16 maart 2016 - paul Van Gompel

ben de reis aan het plannen, komt goed van pas

- 6 februari 2016 - Nicole

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een rondreis door Noord Spanje. We hebben zeker leuke en mooie routes gezien die we gaan bekijken en doen! Nu nog op zoek naar activiteiten voor de kinderen...hotels boeken en we zijn er klaar voor. Aftellen is begonnen.

- 4 februari 2016 - Pierre Lombaerts

Heeft heel wat geholpen voor de planning van onze reis in juni e.k. We hebben er echter een paar dagen aan toegevoegd om ons toe te laten Burgos en Vitoria te bezoeken. Ik heb reeds menige malen gebruikt gemaakt van diverse stadwandelroutes die aan te raden zijn.

- 29 januari 2016 - albert neyts

zeer nuttige tips : vooral hotel in potes

- 19 januari 2016 - Jeanny Lacroix

Ik heb route gedownload en ga deze zeker gebruiken in onze vakantie van juni 2016. Hij doet geheel aan onze verwachting.

- 19 januari 2016 - Hilde Vermeulen

We zijn zo enthousiast over deze route, dat we de beslissing genomen hebben om deze streek te bezoeken in augustus. We hebben de 2 hotels die jullie aanbevelen reeds geboekt en kijken er echt naar uit! Ook hebben we al verschillende stadwandelroutes van jullie site uitgeprobeerd (Rijsel, Maastricht, Luik, Aalst, Leuven, Antwerpen, Mechelen,.....) en die waren echt de moeite. We hebben leuke, nieuwe plaatsjes ontdekt.

- 13 januari 2016 - janssens

Deze website gebruik ik altijd als we met vakantie gaan! Een aanrader!

- 25 december 2015 - Suzan Boomars

Helaas nog geen ervaring. Wij willen in september deze rondreis gaan doen. Dan wel met de caravan.dus er naar toe rijden, een camping zoeken en de route. Mogelijk tussendoor verplaatsen net als de reis maar dan naar een andere camping. Vr gr Suzan

- 16 december 2015 - Albert Possemiers

Onze rondreis is voor juni om dit heel anders Spanje te ontdekken. Bedankt trouwens voor alle route beschrijvingen.

- 15 december 2015 - Lucie Bleumer

Ook bij mij de route vast gedownload om in juni te gaan doen. De plannen waren er al, maar met deze routebeschrijving kunnen we zeker aan de slag. We zijn er blij mee, bedankt.

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Verken de grillige kust van Cantabrië. Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (10x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.

Gratis rondreis Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?