FB

Baskenland en Cantabrië rondreis

Baskenland en Cantabrië rondreis

1 171 x gedownload60 ervaringen
  • Startpunt: Bilbao Airport, Spanje
  • Eindpunt: Bilbao Airport, Spanje
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 1200 km
  • Duur: 8 dagen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Noord-Spanje rondreis in Baskenland en Cantabrië

Met deze rondreis trek je naar Baskenland en Cantabrië in Noord-Spanje. We brengen je zowel naar de prachtige natuur van het binnenland als van de kust. Je dondert van de ene verrassing in de andere. Je ontdekt unieke natuurparken en grillige kustlijnen, niet te vergeten het mooiste plekje van Baskenland, Gatzelugatxe. En dan zijn er nog de dorpjes, bijzondere bodega's en historische steden. We geven je tips voor Bilbao, Vitoria-Gasteiz en Santander. En we brengen je naar de ‘Picos de Europa’ en de mooiste kustlijnen. Onvergetelijk!

Baskenland en Cantabrië rondreis

Gratis rondreis Noord-Spanje downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Noord-Spanje: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

60 ervaringen

- 15 augustus 2018 - Raymond Schols

Prachtige reis gids ga zeker plaatsjes bezoeken die ik anders misschien niet gevonden had. Wij gaan voor de eerste keer naar het groene spanje.

- 6 augustus 2018 - Jeroen Nuesink

Zeer behulpzaam bij het plannen van onze reis. We hebben er veel tips en ideeen uitgehaald. Bedankt!

- 5 maart 2018 - marc en lydie ieven-pijls

we hebben dit jaar met de camper een reis gepland naar de Costa verde in noord spanje. we hebben zeer dankbaar gebruik van jullie aantrekkelijk verslag. We gaan zeker verslag uitbrengen van onze ervaring. We zijn erg bekend met baskenland en we reisden ooit door noord spanje, maar als we jullie verslag zien en lezen dan hebben we er toch wel een beetje te weinig tijd voor genomen. Dat gaan we goed maken. marc en lydie, 6 maart 2018.

- 13 september 2017 - Mia & Karel

Ook dit jaar hebben we van jullie ervaring gebruik gemaakt en zijn we op 1 september richting Baskenland vertrokken. Niet met het vliegtuig want we zijn de gelukkige bezitters van een cabrio, vandaar. Om maar direct met de deur in huis te vallen : dit is één van de mooiste reizen die we totnogtoe gemaakt hebben. Met uitzondering van Bilbao hebben we alle uitstappen uit de gids gemaakt : de fascinerende natuur nam geleidelijk aan de overhand wat meteen de reden was waarom we Bilbao links hebben laten liggen. Misschien toch nog enkele nuttige tips : Picos de Europa is werkelijk prachtig om te "wandelen" maar stevige schoenen zijn zeker geen overbodige luxe. Ook Gatzelugatxe is wondermooi maar als je helemaal naar het kerkje wil - zeker via de korte route - is het stevig klimmen en dalen. Ook interessant maar niet in de gids : het birdcenter in Urdaibai en nadien even doortrekken naar het vissersdorpje Lekeitio. Wat de hotels betreft : zowel Infantado als La Casa Del Patron zijn degelijk, niets meer, niets minder. Onze voorkeur ging naar La Casa Del Patron wegens culinair een streepje voor. Ook de bediening was daar een stuk hartelijker dan bij Infantado. Tot slot een dikke proficiat voor de samenstelling van de reis en dank voor alle nuttige uitstaptips !

- 30 april 2017 - patrickvw

dank zij deze tips kunnen we beter onze reis voor deze zomer plannen .

Gratis rondreis Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?