FB

Ervaringen "Noord-Spanje autorondreis in Baskenland en Cantabrië: route + kaart"

87 ervaringen

- 19 januari 2016 - Hilde Vermeulen

We zijn zo enthousiast over deze route, dat we de beslissing genomen hebben om deze streek te bezoeken in augustus. We hebben de 2 hotels die jullie aanbevelen reeds geboekt en kijken er echt naar uit! Ook hebben we al verschillende stadwandelroutes van jullie site uitgeprobeerd (Rijsel, Maastricht, Luik, Aalst, Leuven, Antwerpen, Mechelen,.....) en die waren echt de moeite. We hebben leuke, nieuwe plaatsjes ontdekt.

- 13 januari 2016 - janssens

Deze website gebruik ik altijd als we met vakantie gaan! Een aanrader!

- 25 december 2015 - Suzan Boomars

Helaas nog geen ervaring. Wij willen in september deze rondreis gaan doen. Dan wel met de caravan.dus er naar toe rijden, een camping zoeken en de route. Mogelijk tussendoor verplaatsen net als de reis maar dan naar een andere camping. Vr gr Suzan

- 16 december 2015 - Albert Possemiers

Onze rondreis is voor juni om dit heel anders Spanje te ontdekken. Bedankt trouwens voor alle route beschrijvingen.

- 15 december 2015 - Lucie Bleumer

Ook bij mij de route vast gedownload om in juni te gaan doen. De plannen waren er al, maar met deze routebeschrijving kunnen we zeker aan de slag. We zijn er blij mee, bedankt.

- 1 december 2015 - willy remans

Ik heb gedurende 2 x 14 dagen gewandeld op de camino del norte (oktober 2014 en 2015). In 2014 stapte ik van Irun (aan de Franse grens naar Santander, dit jaar verder van Santander naar Ribadeo op de grens van Gallicie) Het was een pittige en heel mooie tocht door een erg glooiend en groen landschap met aantal mooie playa's (niet druk) en rivieren die haaks op de zee liggen. Dus heel wat pittige klimpartijen. Mooie dorpjes. Dit is een heel anders Spanje. Bedankt reisroutes om ook deze regio aan te doen.

- 1 december 2015 - Lieve Lantsoght

Deze streek staat al lang op ons verlanglijstje. Met jullie suggesties en ervaringen hebben we super veel zin om volgende lente te vertrekken. Bedankt!!

- 19 juni 2015 - Filip De Neef

Wij zijn volop aan het plannen voor eind juli, begin augustus, en deze rondreis vormt de ideale basis, want we wisten niet goed hoe er aan te beginnen. Bedankt reisroutes.be!

- 20 april 2015 - C. De Craemer

Wij gaan eind juni - begin juli de rondreis doen. De papieren liggen uitgeprint klaar. Dank voor de goede informatie!

- 25 maart 2015 - H. Vandeput

We hebben de reis nog niet gemaakt maar zijn nu reeds erg benieuwd door de prachtige beschrijving. Uitstekende voorbereiding op deze wijze. Onze dank hiervoor.

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Verken de grillige kust van Cantabrië. Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (10x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.

Gratis rondreis Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?