FB

Ervaringen "Noord-Spanje autorondreis in Baskenland en Cantabrië: route + kaart"

82 ervaringen

- 1 december 2015 - willy remans

Ik heb gedurende 2 x 14 dagen gewandeld op de camino del norte (oktober 2014 en 2015). In 2014 stapte ik van Irun (aan de Franse grens naar Santander, dit jaar verder van Santander naar Ribadeo op de grens van Gallicie) Het was een pittige en heel mooie tocht door een erg glooiend en groen landschap met aantal mooie playa's (niet druk) en rivieren die haaks op de zee liggen. Dus heel wat pittige klimpartijen. Mooie dorpjes. Dit is een heel anders Spanje. Bedankt reisroutes om ook deze regio aan te doen.

- 1 december 2015 - Lieve Lantsoght

Deze streek staat al lang op ons verlanglijstje. Met jullie suggesties en ervaringen hebben we super veel zin om volgende lente te vertrekken. Bedankt!!

- 19 juni 2015 - Filip De Neef

Wij zijn volop aan het plannen voor eind juli, begin augustus, en deze rondreis vormt de ideale basis, want we wisten niet goed hoe er aan te beginnen. Bedankt reisroutes.be!

- 20 april 2015 - C. De Craemer

Wij gaan eind juni - begin juli de rondreis doen. De papieren liggen uitgeprint klaar. Dank voor de goede informatie!

- 25 maart 2015 - H. Vandeput

We hebben de reis nog niet gemaakt maar zijn nu reeds erg benieuwd door de prachtige beschrijving. Uitstekende voorbereiding op deze wijze. Onze dank hiervoor.

- 25 maart 2015 - Jan Verboord

Zoals altijd is de informatie goed.

- 25 maart 2015 - gerard van hees

wij gaan in juli en augustus drie weken naar deze regio's en door jullie deskundige en enthousiaste beschrijving kunnen we haast niet wachten om er heen te gaan. Zeer bedankt. gerard en annie van hees

- 24 maart 2015 - jaap

het getoonde materiaal heb ik afgedrukt en gaat nu als waardevolle documentatie mee in de camper. Ook de Zwarte woud route gaat mee en zullen we beide in de komende zomermaanden gaan bezoeken. Mooi en waardevolle documentatie

- 24 maart 2015 - Elske ter Woorst

Deze reisbeschrijving gaat de basis vormen van onze zomervakantie. We gaan Spaans Baskenland combineren met een bezoek aan Zuid West Frankrijk. Heel erg bedankt voor de tips en de vele informatie!

- 21 maart 2015 - Paul van Avermaete

Ik kreeg deze via mijn e-mail adres en omdat ik nogal nieuwsgierig ben heb ik deze webpagina bekeken.Het ziet er goed uit met heel wat informatie. Ga zo door

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Verken de grillige kust van Cantabrië. Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (10x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.

Gratis rondreis Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?