FB

Ervaringen "Noord-Spanje autorondreis in Baskenland en Cantabrië: route + kaart"

87 ervaringen

- 29 januari 2019 - Vincent

Deze praktische en nuttige reisgids zullen we zeker gebruiken bij onze reis naar Baskenland

- 29 januari 2019 - Jan Berger

Heel overzichtelijk samengesteld. Leuke routes. Gaan we zeker gebruik van maken.

- 24 januari 2019 - Rita

Een zeer praktische gids om de belangrijkste steden in Noord-Spanje op eigen houtje te bezoeken. Zeer veel informatie, zonder overbodige uitleg zodat je van elke stad een goed en vrij volledig beeld krijgt.

- 14 januari 2019 - C.B.

De reisgidsen van reisroutes dienen bij ons als inspiratiebron bij de keuze van onze vakantiebestemming. En Cantabrie is dit keer ook de keus voor deze zomer. De gidsen geven enthousiaste, informatieve en duidelijke beschrijvingen. Een waardevolle toevoeging voor het reisplezier

- 13 januari 2019 - M. ROOT

Nuttig en duidelijke informatie waardoor wel nu zeker dit gebied gaan kiezen voor een vakantie

- 26 september 2018 - Jan Verreth

Zoals steeds hebben we de hints kunnen gebruiken. Een deel gedaan van Asturias, Cantabria en Guernica en afgesloten met Bilbao in Baskenland, dit laatste het minst interessante. Picos de l'europ langs twee kanten bezoeken..

- 23 september 2018 - Paul M

Mooi beschreven reis met goeie combinatie tekst en foto's.

- 15 augustus 2018 - Raymond Schols

Prachtige reis gids ga zeker plaatsjes bezoeken die ik anders misschien niet gevonden had. Wij gaan voor de eerste keer naar het groene spanje.

- 6 augustus 2018 - Jeroen Nuesink

Zeer behulpzaam bij het plannen van onze reis. We hebben er veel tips en ideeen uitgehaald. Bedankt!

- 5 maart 2018 - marc en lydie ieven-pijls

we hebben dit jaar met de camper een reis gepland naar de Costa verde in noord spanje. we hebben zeer dankbaar gebruik van jullie aantrekkelijk verslag. We gaan zeker verslag uitbrengen van onze ervaring. We zijn erg bekend met baskenland en we reisden ooit door noord spanje, maar als we jullie verslag zien en lezen dan hebben we er toch wel een beetje te weinig tijd voor genomen. Dat gaan we goed maken. marc en lydie, 6 maart 2018.

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Noord-Spanje 11 daagse rondreis fly&drive

Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Verken de grillige kust van Cantabrië. Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (10x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.

Gratis rondreis Noord-Spanje downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?