FB

Namen en het land van Namen autoroute

Download reisgids Ardennen

Namen en het land van Namen autoroute

861 x gedownload26 ervaringen
  • Startpunt: Place des Tilleuls, Andenne
  • Eindpunt: Rue des Moulins, Namen
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 127 km
  • Duur: 2 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

 

Autoroute Namen met Annevoie, Floreffe, Crupet en Maredsous

Namen en zijn omgeving hebben heel wat te bieden. De zaterdag moet een bezoek aan Namen op het programma staan. Dan is het immers markt in de kilometers autovrije winkelstraten. Met onze stadswandeling kan je de andere aspecten van Namen verkennen zoals zijn musea en uiteraard de citadel. Eén dag is duidelijk niet voldoende voor Namen maar ook niet om de omgeving te verkennen. Onze route brengt je langs niet minder dan vijf 'mooiste dorpjes van Wallonië' zoals het onvergetelijke Crupet. Met de railbikes kan je de abdij van Maredsous bezoeken of gewoon rustig in de tuinen van Annevoie wandelen. We komen ook nog langs een artisanale brouwerij (du Bocq) en in de abdij van Floreffe kan je allerlei streekspecialiteiten proeven.

Namen autoroute

Gratis rondreis Namen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Land van Namen: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

26 ervaringen

- 13 november 2018 - mieke

Wat een leuke route en mooie route ! Wij zijn zeker van plan meer routes van deze site te ontdekken !

- 11 september 2018 - begine charles

mooi, goede route

- 24 augustus 2018 - An Leemans

Wij hebben de afgelopen twee dagen een stukje België ontdekt! Van een pittoresk dorpje tot de tuinen van Annevoie of vergezichten om bij weg te dromen. Deze route heeft voor ieder wat wils! Je kan zelf je tempo bepalen en je kan de route eenvoudig inladen op je GPS. Het is soms natuurlijk wat zoeken om een restaurantje of café'tje te treffen, maar dat hoort dan ook bij de charme van de streek. Echter wie zoekt die vindt! Wij combineerden de route met een tussenstop in Dinant. Terugkomen doen we beslist voor een fixe wandeling of een paar uurtjes op de railbike met vrienden. Dank-je-wel reisroutes!

- 4 augustus 2018 - louwet josette

zeer nuttige, bruikbare en begrijpbare uitleg ,aangenaam om die streek van ons mooi land te leren kennen.Dank u wel, Josette

- 28 december 2017 - andre

ik had de tegenslag dat het kerst weekend erg grijs was. Namen is ongetwijfeld een aangename stad. de route leidt langs mooie landschappen en boeiende abdijen. rrn route die ik zeker nog ga herhalen;

Gratis rondreis Namen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?