FB

Ervaringen "Namen en het land van Namen autoroute"

26 ervaringen

- 13 november 2018 - mieke

Wat een leuke route en mooie route ! Wij zijn zeker van plan meer routes van deze site te ontdekken !

- 11 september 2018 - begine charles

mooi, goede route

- 24 augustus 2018 - An Leemans

Wij hebben de afgelopen twee dagen een stukje België ontdekt! Van een pittoresk dorpje tot de tuinen van Annevoie of vergezichten om bij weg te dromen. Deze route heeft voor ieder wat wils! Je kan zelf je tempo bepalen en je kan de route eenvoudig inladen op je GPS. Het is soms natuurlijk wat zoeken om een restaurantje of café'tje te treffen, maar dat hoort dan ook bij de charme van de streek. Echter wie zoekt die vindt! Wij combineerden de route met een tussenstop in Dinant. Terugkomen doen we beslist voor een fixe wandeling of een paar uurtjes op de railbike met vrienden. Dank-je-wel reisroutes!

- 4 augustus 2018 - louwet josette

zeer nuttige, bruikbare en begrijpbare uitleg ,aangenaam om die streek van ons mooi land te leren kennen.Dank u wel, Josette

- 28 december 2017 - andre

ik had de tegenslag dat het kerst weekend erg grijs was. Namen is ongetwijfeld een aangename stad. de route leidt langs mooie landschappen en boeiende abdijen. rrn route die ik zeker nog ga herhalen;

- 2 mei 2016 - Ilse Meert

Heel mooie route. Je komt op verrassend mooie plaatsen, waar je normaal niet naar toe zou gaan. Wij zijn de Naamse omgeving op een heel andere manier gaan zien. Gezellig en rustgevend. Een aanrader !

- 18 mei 2015 - Charles

Al zijn we al dikwijls in de contreiën geweest, dank zij deze routes ontdekken we meestal iets nieuws. Met mijn vriendelijke groeten

- 12 oktober 2014 - mischa

Route in gedeeltes gereden. Markt in Namen stelde niet veel voor, kleding, horloges etc. pas laatste gedeelte bloemen. Maar geen groenten, etenswaren etc. Namen is op zich geen onaardige stad. Op zich geen spectaculaire route, soms aardige dorpjes maar uitgestorven. landschap is wel de moeite waard. Doordat wij eind september, begin oktober er waren, was veel dicht, zeker op maandag en anders waren de dagen en openingstijden anders. Dus stonden we regelmatig voor niets bij een kasteel of brouwerij, dat was wel heel jammer.

- 1 augustus 2013 - Tuit Albert

Het eerste gedeelte was prachtig totdat we de Maas overstaken te Yvoir . Dit gedeelte is veel drukker en veel meer bewoond , niet meer het gevoel dat men in de Ardennen is .

- 29 april 2013 - Marijke

Mooie rondrit!

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis rondreis Namen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?