FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "3-daagse roadtrip Groothertogdom Luxemburg + kaart"

51 ervaringen

- 9 januari 2020 - Karin

We hebben zeker wat aan de reisgids gehad. De wandelingen, de camperplaatsen, de dorpen en steden die zeer de moeite waard zijn. Het stond er allemaal in. Ook wel eens een stad bezocht die wel goed stond aangeschreven maar waar niet veel gaande was. Het weer was ook erg druilerig, dus daar zal het mee te maken hebben gehad.

- 7 oktober 2019 - Anja Geurtsen

Goedemorgen, wij hebben de reisgids gebruikt om er een aantal mooie items uit te halen. Er staan werkelijk prachtige plekjes in zoals de Pérékop wandeling bij Berdorf. Wat wij wel als minpuntje ervaardde is dat er beschreven staat dat het een goed toegankelijke route is. Met weinig trappen en hellingen helaas viel ons dat erg tegen. Er waren personen bij met weinig energie en pijnlijke botten en gewrichten dus daar viel de wandeling wel zwaar voor. Ondanks het feit dat wij het wel een prachtige route vonden. Een tip is ook i.p.v een bestand wat je kunt downloaden een handzaam boekje op sturen.

- 17 juli 2019 - Heylen J

Zeer interessante uitleg en info ,met leuke wandelroutes.Gaan we zeker doen.Bedankt

- 15 juli 2019 - Nicky De Munck

Heel fijne reisgids, sommige startplaatsen moeilijk te vinden, maar bijna alle routes gewandeld!

- 19 juni 2019 - Annelies

Was een mooie route maar niet altijd duidelijk aangegeven. Was een paar keer vd route af en heb een paar punten niet kunnen vinden .

- 12 mei 2019 - Sjaak Kommers

Wij vonden dit een leerzame gids. Weliswaar niet gebruik gemaakt van de roadtrip, maar de informatie over bepaalde bezienswaardigheden was voor ons waardevol. Zoals trouwens voor meer reisgidsen van Geert van Reisroutes! Deze reisgids was aanleiding om een paar dagen vakantie in het Mullerthal te boeken. Geen spijt van gehad dankzij de handige tips.

- 31 maart 2019 - Joris De Waele

De reisgids werd speciaal gedownload met het oog op (auto ) motorroutes en wandelingen in de omgeving Müllerthal en Klein Zwitserland. In juni logeren we in Hotel Wallendorf-Pont met een bevriend koppel. De mannen vertrekken een paar dagen vroeger met de moto's en de echtgenotes vergezellen ons later op de week in het gezelschap van onze Duitse Herdershond. Het wordt dus een mix van touren en wandelen. Dankzij de gids zullen we goed voorbereid aan onze vakantie kunnen beginnen. En hopelijk is de zon nu ook nog van de partij :) Joris De Waele

- 26 februari 2019 - Herman Muylle

Fijne trip veel plezier gehad en een mooie lokartikel

- 29 september 2018 - erlaf

goed beschreven reisroutes, je komt langs mooie plaatsjes.

- 18 augustus 2017 - Mirjam

Op deze manier ontdek je de plekken echt, in ons geval Luxemburg. Wat een fijne service om deze tochten beschikbaar te stellen, bedankt!

Luxemburg-stad, hotel 4* incl. 1x diner

Luxemburg-stad, hotel 4* incl. 1x diner

Hotel Meliá Luxemburg ligt boven op de Kirchberg, een rustige wijk van Luxemburg-stad. Hoge klantenscore van 9,3/10 !! Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 3-gangen met wijn.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?