FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "3-daagse roadtrip Groothertogdom Luxemburg + kaart"

49 ervaringen

- 17 juli 2019 - Heylen J

Zeer interessante uitleg en info ,met leuke wandelroutes.Gaan we zeker doen.Bedankt

- 15 juli 2019 - Nicky De Munck

Heel fijne reisgids, sommige startplaatsen moeilijk te vinden, maar bijna alle routes gewandeld!

- 19 juni 2019 - Annelies

Was een mooie route maar niet altijd duidelijk aangegeven. Was een paar keer vd route af en heb een paar punten niet kunnen vinden .

- 12 mei 2019 - Sjaak Kommers

Wij vonden dit een leerzame gids. Weliswaar niet gebruik gemaakt van de roadtrip, maar de informatie over bepaalde bezienswaardigheden was voor ons waardevol. Zoals trouwens voor meer reisgidsen van Geert van Reisroutes! Deze reisgids was aanleiding om een paar dagen vakantie in het Mullerthal te boeken. Geen spijt van gehad dankzij de handige tips.

- 31 maart 2019 - Joris De Waele

De reisgids werd speciaal gedownload met het oog op (auto ) motorroutes en wandelingen in de omgeving Müllerthal en Klein Zwitserland. In juni logeren we in Hotel Wallendorf-Pont met een bevriend koppel. De mannen vertrekken een paar dagen vroeger met de moto's en de echtgenotes vergezellen ons later op de week in het gezelschap van onze Duitse Herdershond. Het wordt dus een mix van touren en wandelen. Dankzij de gids zullen we goed voorbereid aan onze vakantie kunnen beginnen. En hopelijk is de zon nu ook nog van de partij :) Joris De Waele

- 26 februari 2019 - Herman Muylle

Fijne trip veel plezier gehad en een mooie lokartikel

- 29 september 2018 - erlaf

goed beschreven reisroutes, je komt langs mooie plaatsjes.

- 18 augustus 2017 - Mirjam

Op deze manier ontdek je de plekken echt, in ons geval Luxemburg. Wat een fijne service om deze tochten beschikbaar te stellen, bedankt!

- 20 maart 2017 - Edward

We hebben gedeeltelijk gebruik gemaakt van de info. Maar die was goed. Mooie wandeling gemaakt bij de 'Perekop' en Echternach bezocht. Wij sliepen in Vianden, een dorpje met ook een zeer mooi kasteel en goede hotels

- 14 maart 2017 - Ann

Zeer bruikbaar en handig om mee te nemen.In feite heb je geen extra reisgids nodig.

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Centraal gelegen tussen Echternach en Luxemburg-stad. Goede klantenscore 8,3/10. Prijzen inclusief ontbijt. Gratis WiFi en gratis parkeren. Hotel met restaurant. Personeel spreekt Nederlands.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?