Volledige reisgids kopen voor € 10

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "3-daagse roadtrip Groothertogdom Luxemburg + kaart"

63 ervaringen

- 2 oktober 2016 - Hans en Ciska Gorter

Prima en duidelijke reisgids. Door deze gids hebben we genoten van veel mooie plekken en plaatsen in de Stad maar ook in het land.

- 26 september 2016 - Mady

Een prachtige,vrij goed begeleide info.Hebben de info maar enkel gebruikt voor Echternach en het Mullertal.Is geweldig mool en goed te volgen .

- 22 september 2016 - Benny

Zeer mooie route. Voor volgend jaar. Gr B

- 22 september 2016 - Tony

Mooie en ruim gedetailleerd opgesteld. Nu nog tijd vinden om te gebruiken.

- 22 september 2016 - van den sande Riet

alweer blijkbaar zeer goed uitgestippeld: mijn zoon na al een rit voor zijn rekening en was enthousiast over de nauwkeurigheid vna de nota's

- 21 september 2016 - Vergauwen Walther

Ik heb de routes met deeltjes gedaan (selecties eruit), maar wat ik gedaan heb was OK !

- 21 september 2016 - Annelies

De wandeling aan de "Perekop" in Luxemburg was voor ons gezin een zeer aangename ervaring. We konden onze stress volledig laten varen door in het mooie rotsrijke bos te wandelen. De wandelpaden waren zeer goed onderhouden en het feit dat je af en toe wat naar boven/beneden moet op de rotsen, maakte alles een beetje avontuurlijker. Ook het feit dat het dorpje "Berdorf" in het midden van de wandeling lag, was aangenaam: een perfecte tussenstop, waarna we nog van enkele mooie uitzichten konden genieten.

- 21 september 2016 - freddy seynaeve

Een onmisbaar document om een heerlijke reis te ondersteunen. Ook "Luxemburg" is een schitterende gids. Dank vooral aan de samenstellers.

- 3 april 2016 - Hilde

Mooie route. Soms wat meer (dorps) stadswandelingen integreren

- 21 november 2015 - Rik en Lieve

Wij maakten er met ons campertje een 5-daagse uitstap van. De wandelingen in Luxemburg en door de vallei de Pétrusse waren makkelijk te volgen en de moeite waard. We wandelden ook door het Mullerthal. De route langs de Sure en de Moezel was heel mooi. Het museum in Schengen kon ons ook bekoren. Zeker een aanrader deze route. Enige minpunt voor ons: er zijn weinig of geen camperplaatsen in het Groothertogdom ...

Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 3 dagen

Onze promoties in het Groothertogdom Luxemburg zijn gebaseerd op genieten. Toppromo is een 3-daagse in Clervaux. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Luxemburg-stad.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?