Volledige reisgids kopen voor € 12

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "3-daagse roadtrip Groothertogdom Luxemburg + kaart"

65 ervaringen

- 12 oktober 2016 - Albert

De luswandeling van vallei Pétrusse tot Kirchberg was meer dan de moeite waard. Larochette bezoeken blijft in de herinnering.

- 5 oktober 2016 - Karel

Reisgids goed kunnen gebruiken voor een bezoek aan de stad Luxemburg en tevens voor een rondrit door het Müllerthal. Mooi en praktische reisgids!

- 2 oktober 2016 - Hans en Ciska Gorter

Prima en duidelijke reisgids. Door deze gids hebben we genoten van veel mooie plekken en plaatsen in de Stad maar ook in het land.

- 26 september 2016 - Mady

Een prachtige,vrij goed begeleide info.Hebben de info maar enkel gebruikt voor Echternach en het Mullertal.Is geweldig mool en goed te volgen .

- 22 september 2016 - Benny

Zeer mooie route. Voor volgend jaar. Gr B

- 22 september 2016 - Tony

Mooie en ruim gedetailleerd opgesteld. Nu nog tijd vinden om te gebruiken.

- 22 september 2016 - van den sande Riet

alweer blijkbaar zeer goed uitgestippeld: mijn zoon na al een rit voor zijn rekening en was enthousiast over de nauwkeurigheid vna de nota's

- 21 september 2016 - Vergauwen Walther

Ik heb de routes met deeltjes gedaan (selecties eruit), maar wat ik gedaan heb was OK !

- 21 september 2016 - Annelies

De wandeling aan de "Perekop" in Luxemburg was voor ons gezin een zeer aangename ervaring. We konden onze stress volledig laten varen door in het mooie rotsrijke bos te wandelen. De wandelpaden waren zeer goed onderhouden en het feit dat je af en toe wat naar boven/beneden moet op de rotsen, maakte alles een beetje avontuurlijker. Ook het feit dat het dorpje "Berdorf" in het midden van de wandeling lag, was aangenaam: een perfecte tussenstop, waarna we nog van enkele mooie uitzichten konden genieten.

- 21 september 2016 - freddy seynaeve

Een onmisbaar document om een heerlijke reis te ondersteunen. Ook "Luxemburg" is een schitterende gids. Dank vooral aan de samenstellers.

Alle promoties in het GH Luxemburg 3-4 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 3-4 dagen

Toppromo is een 4-daagse wandelvakantie. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Clervaux.

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Müllerthal (Luxemburg)

Groepsreis 4-daagse wandelvakantie Müllerthal (Luxemburg)

Met deze wandelvakantie in GH. Luxemburg verken je met Geert het Müllerthal en de Mullerthal-Trail. Verblijf in 4* hotel met groot zwembad, sauna. Half pension. Afreisdata: 31/10/24

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?