FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "3-daagse roadtrip Groothertogdom Luxemburg + kaart"

49 ervaringen

- 22 september 2016 - van den sande Riet

alweer blijkbaar zeer goed uitgestippeld: mijn zoon na al een rit voor zijn rekening en was enthousiast over de nauwkeurigheid vna de nota's

- 21 september 2016 - Vergauwen Walther

Ik heb de routes met deeltjes gedaan (selecties eruit), maar wat ik gedaan heb was OK !

- 21 september 2016 - Annelies

De wandeling aan de "Perekop" in Luxemburg was voor ons gezin een zeer aangename ervaring. We konden onze stress volledig laten varen door in het mooie rotsrijke bos te wandelen. De wandelpaden waren zeer goed onderhouden en het feit dat je af en toe wat naar boven/beneden moet op de rotsen, maakte alles een beetje avontuurlijker. Ook het feit dat het dorpje "Berdorf" in het midden van de wandeling lag, was aangenaam: een perfecte tussenstop, waarna we nog van enkele mooie uitzichten konden genieten.

- 21 september 2016 - freddy seynaeve

Een onmisbaar document om een heerlijke reis te ondersteunen. Ook "Luxemburg" is een schitterende gids. Dank vooral aan de samenstellers.

- 3 april 2016 - Hilde

Mooie route. Soms wat meer (dorps) stadswandelingen integreren

- 21 november 2015 - Rik en Lieve

Wij maakten er met ons campertje een 5-daagse uitstap van. De wandelingen in Luxemburg en door de vallei de Pétrusse waren makkelijk te volgen en de moeite waard. We wandelden ook door het Mullerthal. De route langs de Sure en de Moezel was heel mooi. Het museum in Schengen kon ons ook bekoren. Zeker een aanrader deze route. Enige minpunt voor ons: er zijn weinig of geen camperplaatsen in het Groothertogdom ...

- 2 november 2015 - Brigitte

Zeer goede beschrijving van de route, mooie plaatsen ontdekt en gemakkelijk om de achtergrondinformatie bij de hand te hebben! Zeker een aanrader...

- 24 juli 2015 - Louis Douwen

Een zeer goede beschrijving van de route. Wij vertrekken begin volgende maand en het zal zeker van dienst zijn.

- 30 juni 2015 - seijeLoonstra

We waren bijna een week in Luxemburg. Mooie route, veel gezien. Een goede beschrijving van de route en daarom ook gemakkelijk te volgen. aanbevelenswaardig. Seije

- 29 juni 2015 - johan sinnesael

We verbleven in Boursheid, wijnroute gevolgd, zeer mooi. Stadswandeling Luxemburg gevolgd. Beslist de moeite, goede beschrijving en achtergrond informatie. Een aanrader.

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Hotel 3* GH.Luxemburg tussen Luxemburg en Echternach

Centraal gelegen tussen Echternach en Luxemburg-stad. Goede klantenscore 8,3/10. Prijzen inclusief ontbijt. Gratis WiFi en gratis parkeren. Hotel met restaurant. Personeel spreekt Nederlands.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?