Ervaringen "Autoroute Dinant: Langs bezienswaardigheden en brouwerijen van Han tot Chimay"

40 ervaringen

- 21 september 2020 - Rudi Vande Walle

zeer goed kunnen opvolgen volgens het plan In vervolg ga ik deze route aankopen voor meer inlichtingen over de route, zeer goed

- 14 augustus 2019 - Halima

We hebben a.d.h.v. het document zelf een route kunnen uitstippelen langs de plaatsen en bezienswaardigheden die ons het meest interessant leken. Zodoende hebben we enkele mooie plaatsjes en gezellige terrasjes bezocht die we zelf niet zouden gevonden hebben. Handige tips i.v.m. abdij- en brouwerijbezoeken hielpen ons bij onze selectie. Deze route is een aanrader, zowel gastronomisch als op vlak van uitzicht (we waanden ons op sommige plaatsen in een ander land)!

- 29 juli 2019 - Arthur Brekelmans

Maken als we daar binnen kort een week in de buurt zijn zeker gebruik van

- 22 augustus 2018 - MartMons

Een geweldige route

- 26 november 2017 - Hilde

Prachtige route om te verkennen. Veel natuurschoon gecombineerd met een stukje cultuur en gastronomie. Mooie vergezichten wanneer je aan het rondrijden bent. Goede tips!

- 18 maart 2017 - Roza

Een zalige route die we volledig gevolgd hebben. Echt een aanrader!

- 13 oktober 2016 - Ans

Geweldig goede beschrijving en tips. Komende week gaan we hem rijden

- 15 augustus 2015 - Marc

Zeer nuttige informatie. We hebben de reis gecombineerd met een heerlijke overnachting in de buurt Dinant. Echt een aanrader!

- 12 maart 2015 - Harry Van Eetvelt

Prachtige info. de moeite om deze route te doen.

- 19 november 2014 - Diederik

mooie route, en terug een positieve ervaring via reisroutes

Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?