Ervaringen "Autoroute Dinant: Langs bezienswaardigheden en brouwerijen van Han tot Chimay"

41 ervaringen

- 16 november 2013 - Raman Leon

De route is quasi perfect uitgelegd.Het was een unieke ervaring,waarvoor dank. Een opmerking:vanuit de rijrichting is het bord Chateau de lavaux-St.anne niet te bespeuren!

- 6 november 2013 - Lenvain

ongelooflijk mooie route,prachtige natuur en ook op gebied van cultuur kwamen wij aan onze trekken.We gaan zeker deze route nog eens terug doen daar wij nog de mooie burcht die we tegenkwamen willen bezoeken(was gesloten)dikke aanrader

- 31 oktober 2013 - Van den Driessche

We hebben slechts een deel van de route gedaan en die was zeer aangenaam vooral met de prachtige herfstkleuren... een volgende keer gaan we verder

- 27 juni 2013 - jan van kemenade

Wat een schitterende route hebben meteen na thuis komt een hotel geboekt voor september in de buurt van Dinant echt mooie omgeving

- 19 december 2012 - Evenepoel Agnes

We hebben een deel van de routes gedaan in verschillende keren. Wat een prachtig stukje natuur waar je tot rust kan komen en telkens opnieuw iets nieuws ontdekken.Een aanrader om een ontspannende vakantie met veel mogelijkheden zowel cultuur, natuur als gastronomie.

- 5 december 2012 - mertens

de ervaring is voor het voorjaar het zag er allesins prima uit om van uit de kempen een motor rit te kompineren mvg vincent mertens

- 24 augustus 2012 - Jan Deckers

Hele leuke route welke wij deels ook gebruikt hebben om rond te zwerven in de prachtige omgeving met leuke plaatsen !

- 5 augustus 2012 - Jan Sevriens

Moet de route nog doen want dit gaat gepaard met een paar dagen vakantie.

- 24 augustus 2011 - liesbeth

Aan de citadel is het misschien wel gratis parkeren maar je moet wel 7,5 euro/pers betalen om dan naar beneden te kunnen gaan. Langs de gewone weg is dit niet mogelijk. Je kan je beter parkeren aan de overkant van het centrum. Daar is het zelf gratis. De autoroute verder was erg leuk en rustig. Zeker voor herhaling vatbaar!!

- 16 juni 2011 - Greta Grouwels

Parking aan de citadel van Dinant is nog steeds gratis,vandaaruit site bezoeken en afdalen met de kabelbaan voor een stadsbezoek gekoppeld aan een leuke boottocht op de Maas is een echte aanrader. Tijdens de rit ook de mooiste dorpen van Wallonië niet vergeten. Je wordt er ondergedompeld in een schat van natuurstenen huisjes met de meest prachtige tuintjes en zitbanken, vriendelijke mensen, leuke verfrissende terrassen, het ritme van het zuiden. Een streek die we zeker regelmatiger zullen bezoeken!

Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?