FB

Ervaringen "Rondreis Andalusië, route langs de Witte Dorpen + kaart"

14 ervaringen

- 16 november 2018 - Lobbestael

Mooi overzicht van wat er te bezichten is. Een must voor iedereen.

- 24 juli 2018 - Filip Loveniers

Nuttige reisgids om je reis voor te bereiden.

- 9 juli 2018 - Beppie

Fantastische reisgids. Geweldige B en B, en zelf de route(dagen) gemakkelijk aan te passen. Tip: Casa SAN José in Iznajar geboekt, omdat La Haza gesloten was. Dit was een oase van rust, schoonheid en gastvrijheid. Wat mij betreft kunt u deze gerust in het programma opnemen

- 15 juni 2018 - Pat

Super handig roadbook om de mooiste plekjes van Andalusië te ontdekken. To the point informatie in een kosteloze reisgids, wat wil je nog meer ? Bedankt !!!!

- 12 juni 2018 - Jan

ik heb ze vergeleken met mijn ervaring en genoteerd wat ik NIET gedaan heb en dat in m'n boekje voor volgende vakantie genoteerd. Dank U.

- 12 juni 2018 - Hennes

Ziet er heel aantrekkelijk uit,de reiskriebels komen al opzetten,nu nog uittesten

- 12 juni 2018 - Willy Cypers

Is inderdaad een ideale en duidelijke gids als men Andalusië bezoekt!

- 7 juni 2016 - Willy

Wij hebben een deel van deze rondrit gedaan tussen 27-05 en 03-06-2016, wel vanuit één centraalpunt (Benalmadena). Al de ritten die wij hebben gedaan waren de moeite. Ook moest ik vroeger alle ritten zelf uitstippelen nu kon ik gebruik maken van een voorbereid document.

- 7 maart 2016 - Bram

afgelopen oktober een deel gedaan.o.a. bezoek Granada. Komende zomer (juni)een vervolg. Zeer nuttige tips !!!

- 29 maart 2015 - Anne Celis

deze reis is gepland voor juli, en ik zal zeker kunnen gebruik maken van de nuttige tips, Anne

Rondreizen Andalusië 8 dagen fly & drive va. € 599

Rondreizen Andalusië 8 tot 15 dagen fly & drive

We brengen je opnieuw naar de mooiste plekjes van Andalusië, inclusief een uitgebreid roadbook. Telkens verblijf je op meerdere locaties. Rondreizen met verschillende thema's en ook beschikbaar als fly & drive.

va.599
Ontdek ze nu

Gratis rondreis Andalusië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?