FB

Ervaringen "Rondreis Andalusië, route langs de Witte Dorpen + kaart"

- 7 juni 2016 - Willy

Wij hebben een deel van deze rondrit gedaan tussen 27-05 en 03-06-2016, wel vanuit één centraalpunt (Benalmadena). Al de ritten die wij hebben gedaan waren de moeite. Ook moest ik vroeger alle ritten zelf uitstippelen nu kon ik gebruik maken van een voorbereid document.

- 7 maart 2016 - Bram

afgelopen oktober een deel gedaan.o.a. bezoek Granada. Komende zomer (juni)een vervolg. Zeer nuttige tips !!!

- 29 maart 2015 - Anne Celis

deze reis is gepland voor juli, en ik zal zeker kunnen gebruik maken van de nuttige tips, Anne

- 4 februari 2015 - leon vanbockryck

ja mijn reis naar andalousie is gepland voor september. Ik staan veel nuttige tips in en plaatsen om te bezoeken ga ze zeker in mijn reisschema inlasssen mvg

- 21 januari 2015 - Liliane

We hebben alvast geboekt. De reis is gepland voor half mei. Het lijkt ons allemaal heel interessant. Wij hebben alvast de drie B&B's bij Vlamingen geboekt. Na de rondreis beloven we onze ervaring te delen.

- 29 maart 2014 - wim

streek en route lijken ons heel interessant. Wij hebben alvast de drie B&B's bij Vlamingen geboekt. Na de rondreis beloven we jullie follow-up.

- 30 augustus 2011 - fam. luc de jaeger

de 11 daagse rondrit in de witte dorpen was fantastisch. Hoewel het soms wel wat te warm was om veel te stappen hebben we toch enkele stevige wandelingen gemaakt in de sierra nevada. Met de uitgestippelde route en tips kwam je op de meest bezienswaardige plaatsen terecht.Zeker een uitstap waard is cordoba en granada met het alhambra.goede hotels en rustige plaatsen (hotel in rute was net iets minder en gelegen op een drukker kruispunt)

Rondreizen Andalusië 8 dagen fly & drive va. € 599

Rondreizen Andalusië 8 tot 15 dagen fly & drive

We brengen je opnieuw naar de mooiste plekjes van Andalusië, inclusief een uitgebreid roadbook. Telkens verblijf je op meerdere locaties. Rondreizen met verschillende thema's en ook beschikbaar als fly & drive.

va.599
Ontdek ze nu

Gratis rondreis Andalusië downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?