FB

Ervaringen "Fietsroute Machelen-aan-de-Leie, met Roger Raveel"

26 ervaringen

- 9 september 2017 - Georgette

Mooie route maar toch niet zo plat als gedacht.Heel gemakkelijk te volgen via de bordjes van fietskruispunten.Hele mooie omgeving en kastelen. Een aanrader Cafes gemakkelijk te vinden als je even van de route afwijkt.

- 17 augustus 2017 - Stefaan Tack

Mooie route, landelijke weggetjes brengen je in de nabije gemeenten. Het is een pluspunt als een GSM je helpt zoeken in de dorpskernen naar stopplaatsen. Een aanrader!!

- 8 augustus 2017 - buckens jef

Mooie, goed uitgestippelde route. Geen lastig parcour daardoor volop kunnen genieten van mooie landschappen! Lekkere ijsjes in Machelen!!!

- 22 september 2016 - Eddy

Mooi rustige route langs landelijke wegen. In het begin een pittige helling, de rest is goed te doen.

- 9 september 2016 - Lien

Mooie, rustige route om de streek te verkennen. Wat meer terrasjes onderweg zou het nog leuker maken :) We zoeken zeker nog fietsroutes in de Leiestreek!

- 11 augustus 2016 - Viviane

Mooie route, zeker de moeite waard. Vertrek niet te laat, want op het einde van de route maak je gebruik van een veerpont en de overzettijden zijn beperkt.

- 26 juli 2016 - Willy Dhooge

Zeer rustige autoluwe route Een nadeel: er zijn zeer weinig horeca zaken te vinden op de route (of was de verlofweek de oorzaak?)We hadden gelukkig zelf een broodje mee voor s'middags De smalle wegjes vielen echt wel mee

- 23 juli 2016 - criel retty

we hebben genoten van de tocht veel gezien rustig,het is zeker een aanrader. we hebben al veel gefietst in de leiestreek dachten niet dat het zo mooi ging zijn. alles was in orde met de knooppunten.

- 23 juli 2016 - Declerck M

de route is zeer aangenaam we hebben ze zelf iets uitgelegd richting Deinze een aanrader

- 20 juli 2016 - Frank Gaelens

De tocht gedaan op 16/07/2016. Mooi, vrij rustig, meestal goed gemarkeerd. Toch enkele keren moeten stoppen om juiste richting te bepalen o.a. in Kruishoutem (kan ook aan persoonlijke onoplettendheid te wijten zijn). Je neemt best plannetje en/of routebeschrijving mee. Voor de rest een aanrader.

Gratis fietsroute Machelen-aan-de-Leie downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?