Waar overnachten in Ankara 2024? 10 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

Volledige gids kopen voor € 10

Waar overnachten in Ankara 2024? 10 x hotels en resorts van goedkoop tot luxe

16 oktober 2023 in Turkije0 reacties

Tijdens je vakantie in Ankara natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Ankara.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Gordion Hotel

Het Gordion Hotel ligt aan de trendy winkelstraat Tunalı Hilmi in Ankara en biedt luxe kamers in Ottomaanse stijl. Geniet van de Zwitserse, Italiaanse en Turkse gerechten in het restaurant en sluit je dag af in de bar met heerlijke wijnen uit de regio. Meer info en boeken.

  1. Divan Cukurhan Ankara

Divan Cukurhan Ankara heeft een ideale ligging tegenover de ingang van de citadel van Ankara en het wereldberoemde Museum van Anatolische Beschavingen. Het hotel beschikt over ruime stijlvolle kamers met antieke voorwerpen, voorzien van alle luxe en comfort. Geniet van een heerlijk kopje koffie in de sfeervolle bar en proef de lokale gerechten in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Hotel Cinnah

Hotel Cinnah ligt in het hart van Ankara, op wandelafstand (100 meter) van het Kugulu-park en vlak bij tal van restaurants en het winkelgebied. De smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een zithoek, thee- en koffiefaciliteiten. Verder is er ook een kapsalon, een kleine supermarkt en een cadeauwinkel. Meer info en boeken.

  1. Maltepe 2000 Hotel

Het moderne Maltepe 2000 hotel ligt op wandelafstand van de zakenwijk, het winkel- en uitgaansgebied en de historische bezienswaardigheden van Ankara. Dit hotel heeft een eenvoudige inrichting met comfortabele meubels in minimalistische stijl en een prachtig uitzicht over de stad. In het restaurant van het hotel worden zowel Turkse als internationale geserveerd, en in de eetzaal van het hotel geniet je iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Raymar Hotel

Het elegante Raymar Hotel is centraal gelegen in de wijk Cankaya van Ankara en beschikt over een neoklassieke, Franse architectuur. Het viersterrenhotel biedt stijlvolle kamers waarvan de meeste uitkijken op de stad, en iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Kahya Hotel Ankara

Kahya Hotel Ankara bevindt zich in het centrum van Demirtepe op wandelafstand van het mausoleum. Deze moderne accommodatie beschikt over elegant ingerichte kamers met uitzicht op de stad. Geniet van het zonnetje in de tuin of op het terras van het hotel. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt in het fitnesscentum. Meer info en boeken.

  1. Luxury apartments

Eerder op zoek naar een aangenaam appartement? Dan is het moderne appartement van Luxury apartments misschien wel iets voor jou. Deze accommodatie, geschikt voor 2 personen, beschikt over een gezellige woonkamer, een slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken en een terrasje met sauna! Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Ankara

Het Radisson Blu Ankara heeft een centrale ligging aan de Istiklal Caddesi en biedt een panoramisch uitzicht op het attractiepark Gençlik Park. Deze viersterrenaccommodatie biedt ruime, modern ingerichte kamers met gratis WiFi en airconditioning. De meeste kamers bieden ook uitzicht het Gençlik Park en het Ataturk Mausoleum.

's Avonds kan je genieten van een drankje in de stijlvolle bar en proeven van heerlijke Mexicaanse gerechten in de café-bar. Verder heb je gratis toegang tot het fitnesscentrum en kan je na een training lekker ontspannen in de sauna. Meer info en boeken.

  1. Meyra Palace

Mag het iets luxueuzer zijn? Dan is het Meyra Palace een aanrader. Dit luxe vijfsterrenhotel is ingericht met eclectische elementen uit de barok, rococo en het neoclassicisme, vermengd met Ottomaanse- en Seljuk-architectuur. De kamers zijn ruim, klassiek ingerichte en bieden uitzicht op de stad. Als gast kan je ook gebruikmaken van een sauna, een Turks bad, een binnenzwembad en een fitnesscentrum. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ickale

Een ander vijfsterrenhotel is het Hotel Ickale. Dit hotel ligt in de Maltepe wijk en beschikt over ruime kamers, voorzien van comfortabele bedden, een eigen balkonnetje en een televisie. Sommige kamers hebben ook een eigen zithoek en eettafel (duurdere klasse). Na een dag verkennen van de stad, kan je nagenieten in de hot tub of de hamam, enkele baantjes trekken in het binnenzwembad of gewoon lekker genieten van lokale gerechten in het elegante restaurant. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Turkije?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Turkije? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download je gratis reisgids Turkije en Turkse Kust met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten).

Smartphone fotografie

Gratis gids Smartphone fotografie downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?