25x Origineel kerstcadeau vrouwen: Leuke tips vrouw met Kerst

Volledige gids kopen voor € 10

25x Origineel kerstcadeau vrouwen: Leuke tips vrouw met Kerst

26 oktober 2021 in Reisinfo0 reacties

25x Origineel kerstcadeau voor vrouwen: Verras haar met Kerst! Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je partner, zus, moeder, collega,...? Wij hebben voor jou een lijst samengesteld met originele (soms) reisgerelateerde cadeaus.

  1. Droogbloemen

Een leuk cadeautje nodig dat je gewoon met de post kan versturen en in de brievenbus past? Brievenbusbloemen to the rescue! Dit bosje heb ikzelf ook in huis staan, en aangezien droogbloemen op dit moment überhip zijn, is het een cadeau dat snel in de smaak zal vallen. Shop dit droogboeketje hier voor ongeveer 19 euro.

  1. Thee Blaadje-Theezeefjes-Thee Eitje-Set 5 stuks

Ook zo'n groot fan van losse thee? Dat wil je natuurlijk delen met de wereld! Een heel leuk cadeau voor mede-theeleuten: een setje heerlijke losse thee samen met deze leuke thee-eitjes. Je krijgt 5 stuks in een setje voor 13 euro. Deze thee-eitjes vind je hier.


  1. RITUALS The Ritual of Ayurveda geschenkset

Deze set van Rituals is een van hun populairste geuren: dit setje is ideaal voor vrouwen die houden van zachte, bloemige en ietwat frisse geuren. In deze set vind je doucheschuim, bodyscrub, een mini setje geurstokjes en een lekker dikke bodycrème. Je shopt deze set hier voor 39 euro.

  1. SUITSUIT Fabulous Fifties Packing Cube Se

Ga je vaak op reis? Dan weet je hoe fijn het is om al je spullen op een handige manier in te pakken. Geef je een cadeau aan iemand die graag op reis gaat? Dan mag je deze set packing cubes zeker niet vergeten op je cadeaulijstje te zetten! De ontvanger zal je dankbaar zijn. Deze packing cubes vind je hier voor € 37.

  1. Atlas Obscura: 1000 plekken om te ontdekken

Nog een leuk cadeau voor de globetrotters onder ons: de Atlas Obscura, 1000 plekken om te ontdekken. Met dit boek ga je op zoek naar 's werelds meest verrassende plekken. Van verlaten pretparken tot spookkastelen en van mysterieuze catacomben tot rariteitenkabinetten: Altas Obscura is een heerlijk boek om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen! Dit bijzondere boek koop je hier voor 26 euro.

  1. Gids: leer fotograferen met je smartphone

Leren hoe je perfecte foto's kan nemen met je smartphone? Dat leer je met onze gids! We laten je zien hoe je de beste foto's kan maken en hoe je die foto's kan bewerken. De ideale selfie maken? Ook dat leer je in de gids! Shop deze gids hier € 10.

  1. Geschenkbox "Je bent sterker dan je denkt"

Kan jouw cadeautjesontvanger wel een extra portie geluk gebruiken? Dan is deze geschenkbox een leuk idee om te geven: in deze mooi verpakte doos vind je een geluksbrenger (de olifant) samen met een lieve wens. Deze geluksbrenger kost 23 euro en kan je hier kopen.

  1. Kleuren voor volwassenen - Magical ocean

Kleuren voor volwassenen is nog altijd heel erg in: het is niet alleen leuk om te doen, het werkt daarnaast ook nog eens ongelofelijk ontspannend. Dit is dus een ideaal cadeau voor iemand die wel wat meer me-time en ontspanning kan gebruiken, helemaal als je er een pakket van maakt met goede kleurpotloden of stiften. Je shopt dit kleurboek hier voor 14 euro.

  1. Glazen pot met koekjesmix van Cookielicious, Brownie

Altijd een goed cadeau: een pakketje geven om zelf héérlijke brownies te maken! In deze pot zit bijna alles wat je nodig hebt om zelf brownies te bakken. Ideaal voor als je niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het afwegen van de ingrediënten, maar toch lekkere, home-made koekjes wilt. Deze handige bokaal vol ingrediënten shop je hier voor 16 euro.

  1. Ophangbare toilettas

Een van dé handigheidjes als je op reis bent? Een ophangbare toilettas! Deze toilettas is waterdicht (ideaal voor mocht er iets lessen) en door het ruime hoofdcompartiment, passen er veel verzorgingsproducten in. Deze ophangbare toilettas kan je hier kopen € 17.

  1. Dove Women Relaxing 3 Delige Geschenkset

Ook met een verzorgingsset kan je niet veel fout doen: deze set van Dove heeft een zalige douchepuff, een deo en 2 verschillende soorten bodywash. Shop deze set hier voor € 13.

  1. Geschenkset met 10 originele Franse Eau de Parfum miniaturen

Is de vrouw aan wie je een cadeautje gaat geven, gek op parfum? Een set met verschillende miniparfums is een leuk cadeau omdat je zo verschillende parfums kan testen. Shop deze set voor 27 euro.

  1. Lifa Living fotolijst - collage

Deze moderne fotolijst past in ieder interieur: door de lay-out van de kaders creer je een collagegevoel met je favoriete foto's en prints. Je kan hier zowel horizontale foto's en prints als verticale prints in steken. Shop deze lijst hier voor 28 euro.

  1. Laptoptas – Vintage Look Messengertas Bruin Leer

Het is moeilijk om een mooie laptoptas te vinden waar ook nog eens genoeg spulletjes in kunnen. Deze laptoptas heeft een mooie vintage look en is gemakkelijk te dragen door het messengermodel. Je kan deze tas hier kopen voor 74 euro.

  1. Geurstokjes The Ritual of Sakura

Geurstokjes zijn een handige manier om je huis of appartement heerlijk te laten ruiken: ze gaan daarnaast ook nog eens lang mee. Een cadeautje waar de ontvanger lang plezier van zal hebben! De Sakurageur van Rituals is een redelijk neutrale geur en kan je dus veilig als cadeau geven. Je shopt deze set stokjes hier voor 24 euro.

  1. Reisagenda 2021

Deze reisagenda is ideaal voor de reisliefhebber! Deze agenda heeft de weken verspreid over 2 pagina's en een verticale tijdsindeling. Achteraan is er ook een pocket voorzien voor losse briefjes en notities. Shop deze agenda hier voor € 15.

  1. Philips HF3505/01 - Wake-up Light - Wit

Is de ontvanger van jouw cadeau een notoir overslaper? Of iemand die continu op de snoozeknop ramt? Laat haar deze Philips wake-up light eens proberen, wedden dat ze niet meer terug wil naar een gewone wekker? Opstaan dankzij licht en natuurgeluiden zorgt ervoor dat je veel meer ontspannen opstaat en je niet uit je REM-slaap gerukt wordt. Een hele grote aanrader! Deze Wake up Light koop je hier voor 65 euro.


  1. Ototo soeplepel Nessie - Groen

Schotland-fan en je staat graag in de keuken, of net helemaal niet. Dan nog, soms kunnen grappige keukenhulpjes zeker helpen om koken aangenamer te maken. Mag ik je voorstellen: deze Nessie soeplepel! Je shopt dit schattige soepmonster hier voor 19 euro.


  1. El Dorado gezelschapsspel

Nog op zoek naar een leuk gezelschapsspel dat je samen kan spelen? In dit spel reis je door de jungle en kan je winnen door El Dorado als eerste te bereiken. Dit leuke spel kan je met het hele gezin spelen en koop je hier online voor € 29.

  1. SodaStream Spirit Megapack My Only Bottles

Koop je een cadeau voor een milieubewuste dame? Deze Sodastream zorgt ervoor dat je én veel flessen plastic uitspaart, én dat je niet meer hoeft te sleuren met zware flessen water. Ideaal, toch? In deze set zit een Sodastream inbegrepen, samen met 4 flessen om het water in te bottelen. Deze Sodastreamset kost je 74 euro en vind je hier.

  1. Fujifilm Instax Mini 9 - Smokey White

Nieuwe herinneringen maken, deze vastleggen met je camera en ze gelijk kunnen printen? Dat kan met de Instax-camera's van Fujifilm. Heel leuk om mee te nemen tijdens een tripje naar het authentieke Lissabon om nog eens old school foto's te kunnen maken. De Fujifilm Instax Mini 9 is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Bestel hem hier.

  1. Kurkprikbord Wereldkaart

Als je graag reist, kijk je ook graag terug naar je fijne reisherinneringen. Dit leuke kurk prikbord met een wereldkaart staat niet alleen leuk in je woonkamer, je kan er ook de allerleukste reisfoto's op prikken! Dit is een ideaal cadeau voor een reisliefhebber! Je vind dit leuke prikbord hier aan 29 euro.

  1. Travelsafe Reishandoek - Microfibre - 85x150cm

Als je op reis vertrekt, wil je soms alleen maar de basics meenemen en minimalistisch inpakken. Een handdoek meenemen op reis, zit er dan vaak niet in. Deze handdoek is gemaakt van microfiber en neemt amper plaats in in je koffer. Heel handig én de handdoek zelf droogt snel. Shop deze handige handdoek hier voor 19 euro.

  1. Ontbijt met Bubbels Cadeaubon - Cadeaukaart

Met een ontbijtje met bubbels doe je heel veel mensen een groot plezier. Eventjes helemaal weg van de drukste en stress thuis om heerlijk te ontspannen? Je koopt hier een bon voor €29.


  1. Polaroid Zip Draagbare Printer

We lieten je al een Instax zien om foto's te maken en te printen, maar ook deze Polaroid Zip draagbare printer is echt de moeite waard. Dit is geen fototoestel en kan je dus alleen gebruiken om foto's van je smartphone af te printen. Heel erg leuk, zeker voor iemand die veel bezig is met scrapbooken, bullet journals of die veel foto's maakt en print. (Let wel op, de foto's krijgen niet de kenmerkende Polaroidlook!) Je koopt deze printer hier voor 140 euro.

Smartphone fotografie

Gratis reisgids smartphonegids downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?