Waar overnachten in Gdańsk? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Gdańsk? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

14 april 2021 in Polen0 reacties

Tijdens je bezoek aan Gdańsk heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Gdańsk.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Amber Hotel

Het Amber Hotel is een ideale aanrader als je net buiten de stad wilt overnachten. Het hotel ligt op 2 km van de mooie oude stad van Gdańsk en biedt uitzicht op de historische scheepswerf van deze stad. Het hotel beschikt over ruime, elegante kamers die klassiek zijn ingericht met een minibar, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Ook is er een ontspanningsruimte met 2 sauna's, ligstoelen en een hot tub. Meer info en boeken.

  1. PURO Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdansk Stare Miasto ligt in het centrum van Gdansk, op slechts 150 meter van de Groene Poort en 300 meter van de Lange Markt. Je overnacht in ruime kamers ontworpen in een moderne, minimalistische stijl. 's ochtends begin je de dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Wil je graag de omgeving verkennen? Het hotel biedt gratis fietsen aan zodat je je makkelijk kan verplaatsen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Number One by Grano

Hotel Number One ligt in de historische binnenstad van Gdańsk, op 500 meter van de Groene Poort. Het interieur van dit driesterrenhotel is ingericht met aandacht voor alle comfort dat je maar kan wensen.

Daarnaast heb je als gast van dit hotel gratis toegang tot het wellnesscentrum met onder meer een zwembad, een droge sauna, een stoombad en een fitnessruimte, die allemaal in een apart gebouw binnen het hotelcomplex liggen. Massages en spabehandelingen worden ook tegen een toeslag aangeboden! Meer info en boeken.

Of verblijf in B&B Willa Marina op 10 meter van het Brzeźno strand. Deze accommodatie biedt lichte en comfortabele kamers met een oogstrelende inrichting. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met een douche. In de taverne van Willa serveert men zowel Poolse als internationale gerechten. En in de ochtend wordt hier een heerlijk ontbijt verzorgd. Meer info en boeken.


  1. Symphony Baltica Towers Apartamenty

Wil je liever zelf kiezen waar je gaat of staat wanneer jij wil? Verblijf dan in het Symphony Baltica Towers Apartamenty! Dit aparthotel ligt in Gdańsk in de regio Pommeren en biedt moderne accommodatie! Maak zelf een heerlijk ontbijtje of geniet van het continentaal ontbijt dat het hotel aanbiedt. Verder kan je na een vermoeiende dag even genieten in de sauna of op het terras met een heerlijk wijntje en een goed boek. Meer info en boeken.


  1. Liberum Residence

Ook Liberum Residence is ook een absolute topper in Gdansk! Deze moderne accommodatie ligt in het hart van de oude binnenstad van Gdańsk. Zowel het Artushof als de Neptunus-fontein zijn op 300 meter afstand te vinden. Een ideale ligging dus! Het aparthotel is gevestigd in een oude fabriek en biedt kamers die voorzien zijn van alle comfort dat je kan wensen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sadova

Hotel Sadova is gelegen in het hart van het bruisende centrum in Gdansk. De ruime comfortkamers van het hotel zijn modern ingericht en hebben een huiselijke sfeer. Na een comfortabele nacht kan je genieten van knapperig ter plaatse gebakken brood, heerlijk vlees, exquise kazen, verse salades, fruit en groenten. Ook voor zoetekauwen voorzien ze de lekkerste desserts! Na het ontbijt kan je even ontspannen in de sauna, fitnessruimte of het binnenzwembad. Ook kan je tegen een toeslag gebruikmaken van de spa of de fietsen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Impresja

Driesterrenhotel Impresja ligt in een rustige omgeving, op slechts 5 tot 10 minuten rijden van de mooie oude binnenstad van Gdańsk. Het hotel biedt elegante kamers voorzien van alle comfort met gratis WiFi en een flatscreen-tv met kabelzenders en een luxe badkamer! In het gezellige restaurant van Hotel Impresja worden Poolse gerechten geserveerd. Verder kan je ook genieten van een drankje in de hotelbar. Meer info en boeken.

  1. Hotel Grano Old Town

Hotel Grano is een luxe hotel op het Granary Island in het hart van Gdańsk. Het gebouw heeft comfortabele kamers, een uniek restaurant waar je heerlijk kan dineren en een SPA & Wellness-zone met een binnenzwembad, een sauna en een hot tub. Het leidmotief van interieurontwerp is wijn en bloemen, die, gecombineerd met de hoogste kwaliteit materialen, de plek echt uniek maken! Meer info en boeken.


  1. Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Het Radisson Hotel & Suites Gdansk is centraal gelegen aan de rivier de Granary Island en biedt een charmant toevluchtsoord aan de Baltische kust. Je kan eenvoudig door de oude binnenstad slenteren om gotische architectuur in renaissancestijl te bewonderen, dankzij de ligging van dit hotel.

Geniet van een goede nachtrust in de comfortkamers en proef Poolse delicatessen en internationale specialiteiten. Begin de dag in het Deo Restaurant met een stevig ontbijtbuffet met een verscheidenheid aan warme en koude ontbijtopties, waaronder klassieke Poolse gerechten en wereldwijde favorieten. Meer info en boeken.


  1. Mis niets tijdens je vakantie in Polen met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Polen? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Polen met meer dan 195 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Polen.

Polen

Gratis preview reisgids Polen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?