Waar overnachten in Montpellier? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Montpellier? 10 x hotels & B&B's van goedkoop tot luxe

3 augustus 2022 in Occitanië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Montpellier heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Montpellier. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Domaine de Biar

Vind je het niet erg om net buiten het centrum van de stad te verblijven? Het idyllische boetiekhotel Domaine de Biar ligt op slechts enkele kilometers van het centrum van Montpellier. Het hotel is gevestigd in een prachtig imposant landhuis. Niet enkel de gevel van het gebouw, maar ook het stijlvolle interieur straalt klasse uit. Het hotel biedt ruime kamers aan met zithoek, moderne badkamer en uitzicht op de tuin. Je kan er bovendien ook een verfrissende duik nemen in het zwembad of zonnen op het terras. Meer info en boeken.

  1. Lagrange Aparthotel Montpellier Millénaire

In Lagragne Aparthotel Montpellier Millénaire kan je moderne studio’s en appartementen huren met airconditioning, balkon en perfect uitgeruste keuken, voor 2 tot 6 personen. Als gast krijg je er bovendien toegang tot een luxueus verwarmd buitenzwembad, een hot tub en een fitnessruimte.

Het aparthotel is gevestigd in een gezellige en rustige wijk in Montpellier, op slechts enkele minuten wandelen van het Chateau de Flaugergues. Om vanuit het hotel een bezoekje te brengen aan de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum van de stad kan best een auto huren. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Royal

Tijdens een verblijf bij Hôtel Royal zal je onmiddellijk vrolijk worden van het kleurrijke interieur. Het hotel werd recentelijk gerenoveerd en is dus uitgerust met moderne faciliteiten. Zo kan je er stijlvolle kamers boeken met airconditioning, eigen badkamer en televisie. Als gast wordt je er bovendien dagelijks verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Dankzij de centrale ligging van het hotel, op wandelafstand van de Place de la Comédie, het Fabre Museum en het Congrescentrum liggen ook diverse restaurants en bars vlakbij. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Adagio access Montpellier Centre

Bij Aparthotel Adagio access Montpellier Centra kan je moderne studio’s huren voor 2 tot 4 personen, tegen een betaalbare prijs. Het aparthotel is gevestigd in het centrum van de stad en vormt dus de ideale verblijfplaats voor reizigers die de stad willen verkennen. Zo kan je van hieruit onder andere mooie wandelingen maken langs het stadhuis, de Nationale Opera en Place de la Comédie. De studio’s zijn uitgerust met airconditioning, een gezellige kitchenette, een eethoek en een moderne badkamer. Bovendien wordt er dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Oceania Le Métropole

Reizigers die in het hartje van de stad willen verblijven nemen best eens een kijkje bij het wondermooie Hôtel Oceania Le Métropole. Het hotel ligt namelijk op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Bovendien zal je er niks te kort komen. Je kan er namelijk ontspannen in de tuin, afkoelen in het zwembad en zonnen op het terras.

De mooi ingerichte kamers zijn daarenboven uitgerust met airconditioning, een comfortabele zithoek en een marmeren badkamer. Elke ochtend wordt er een ontbijtbuffet klaargemaakt en in het restaurant kan je doorheen de week proeven van heerlijke regionale gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Abelia

Voor wie op zoek is naar een low-budget-overnachting vlakbij het centrum van de stad is Hotel Abelia een echte aanrader! Het hotel biedt verzorgde kamers aan die voorzien zijn van airconditioning, een televisie en een eigen badkamer. Gasten kunnen er in de ontbijtruimte dagelijks smullen van een overheerlijk continentaal ontbijt om daarna met de fiets of de auto het centrum van de stad te verkennen.

Aangezien het hotel op slechts 6 kilometer van het centrum gelegen is, kunnen echte wandelliefhebbers ook nog steeds te voet de belangrijkste bezienswaardigheden gaan bezichtigen. Meer info en boeken.

  1. Palais des Rois d'Aragon

Vlakbij het Amfitheater, de Saint-Roch kerk en de Nationale Opera vind je Palais des Rois d’Aragon. Je kan er gerenoveerde kamers boeken in een prachtig historisch 14de-eeuws herenhuis. Elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer en kitchenette.

Wie zich al eens graag laat bedienen heeft bovendien geluk, want dankzij de centrale ligging van het gebouw kan je te voet naar verschillende restaurants en bars in de buurt. Meer info en boeken.

  1. B&B Le Sens Six

Wanneer je een kamer boekt bij B&B Le Sens Six zal je kunnen genieten van de typische Franse sfeer. Het authentiek ingerichte hotel ligt op wandelafstand van het centrum van de stad en beschikt over een idyllisch terras en een charmante tuin met typische zuiderse beplanting.

De kamers bieden zicht op deze prachtige tuin en zijn steeds uitgerust met airconditioning en een eigen badkamer. Wie dat wenst kan er tegen een toeslag dagelijks genieten van een vers bereid ontbijt of heerlijke maaltijden bestellen in het nabijgelegen restaurant. Meer info en boeken.

  1. Hotel Golden Tulip Montpellier Centre St Roch

Hotel Golden Tulip Montpellier Centre St. Roch is de ideale verblijfplaats voor wie echt volledig wilt ontspannen. Het hotel ligt in het centrum van de stad vlakbij de Nationale Opera en la Place de La Comédie. Gasten kunnen er tot rust komen in de wellness, sporten in het fitnesscentrum, cocktails drinken in de bar of een boek lezen op het terras.

De kamers van het hotel zijn modern ingericht en voldoende ruim. In het hotel kan je als gast bovendien dagelijks proeven van een lekker continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. La terrasse de la comédie

La terrasse de la comédie is een perfect uitgerust 4-persoons appartement in het hartje van de stad. Je bevindt je er vlakbij het Place de la Comédie, het amfitheater en het Fabre Museum. Ideaal dus voor cultuurliefhebbers! Het appartement heeft een warme inrichting met houten vloeren en artistieke elementen en beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een charmante eethoek en een moderne keuken. Je vindt er dus alles wat je nodig hebt. Vanop het balkon kan je bovendien genieten van een mooi uitzicht op de stad. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Occitanië

Herkenbaar: Bij je bezoek aan dit prachtige stukje Frankrijk wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Occitanië met een uitgewerkte autoroute, 3 stadswandelingen, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids om in de stemming te komen en ga op pad!

Occitanië

Gratis reisgids Occitanië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?