Waar overnachten in Toulouse 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Toulouse 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

15 maart 2022 in Occitanië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Toulouse heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Toulouse.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hôtel des Beaux Arts

Vlakbij de Pont-Neuf ligt het Hôtel des Beaux Arts. Dit hotel wordt beschouwd als een van de oudste hotels in Toulouse. Elke kamer staat garant voor een tijdloos verblijf. Iedere kamer is uniek en is ontworpen door een kunstenaar die carte blanche heeft gehad om zijn eigen kunststijl uit te drukken. 's Avonds geniet je van regionale gerechten in het restaurant in elegante Belle Epoque-inrichting. Meer info en boeken.

  1. Le Grand Balcon Hotel

Het 4-sterrenhotel Grand Balcon Hotel is ingericht in een stijl uit de jaren 30. De kamers zijn ruim en voorzien van alle moderne faciliteiten die je kan wensen. Ben je een echte shopfreak? Op wandelafstand van het hotel ben je in de befaamde Galeries Lafayette. Het hotel biedt ook verschillende diensten aan zoals massagebehandelingen die je op voorhand kan boeken. Meer info en boeken.

  1. Maison Anjali

Maison d'Hôtes Anjali is gevestigd in het centrum van Toulouse en beschikt over ruime accommodatie, een aangenaam terras en tuin. Daarnaast kan je bij de eigenaars ook fietsen huren om de omgeving te verkennen en shiatsu-massages aanvragen om even te ontspannen. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Soclo

Boutique Hotel SOCLO biedt (familie)kamers in boetiekstijl en een buitenzwembad, een gezellige bar, een gemeenschappelijke lounge en een tuin waar je even kan ontspannen na een vermoeiende dag. Verder biedt de accommodatie ook vervoer van/naar de luchthaven en een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Grand Hôtel de l’Opéra

Verblijf in het hartje van Toulouse aan het gezellige Place du Capitole. Grand Hôtel de l’Opéra zit gevestigd in een voormalig klooster uit de 17e eeuw. Na een dagje weg kan je genieten van een lekker drankje in de bar van het hotel vooraleer je terug trekt in je klassiek ingerichte kamer. Meer info en boeken.

  1. Crowne Plaza Toulouse

Of verblijf in het viersterrenhotel Crowne Plaza aan het Théâtre du Capitole Opéra House. Het hotel biedt ruime, eenvoudig ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort en beschikt verder over een fitnesscentrum en een gezellige binnenplaats met fontein en beeldhouwwerken. Tijdens je verblijf kan je genieten van heerlijke Franse gerechten en een Amerikaans ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Residhome Toulouse Ponts Jumeax

Residhome Toulouse Ponts Jumeax is gelegen vlabkij Canal du Midi. Ben je een wandelliefhebber? Dan kun je hier genieten van een aangename wandeling van het kanaal naar het stadscentrum. Iedere ochtend biedt het hotel een biologisch ontbijt aan zodat je de dag goed ka beginnen. Meer info en boeken.

  1. Pullman Toulouse Centre Ramblas

Pullman Toulouse Centre Ramblas is een ideaal gelegen accommodatie op een steenworp afstand van het centrum met uitzicht op de stad. Het hotel heeft een uitgesproken design en biedt moderne en stijlvolle kamers. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. B&B La Mélanotte

Verblijf je liever in een Bed & Breakfast? La Mélanotte is een gezellige B&B net buiten het centrum van de stad en heeft een seizoensgebonden buitenzwembad en tuin waar je lekker kan genieten van het zonnetje. Via deze locatie kun je de oude stad in. Ontdek je graag de stad met de fiets? Deze kan je hier lenen. Je kan er na een leuke dag genieten van de kookkunsten van de vriendelijke gastheren. Meer info en boeken.

  1. Résidence de Diane

Overnacht je liever in een appartement? La résidence de Diane, op 15 minuten rijden van Toulouse, beschikt over moderne bemeubelde appartementen. De residentie biedt naast moderne accommodatie ook voldoende sportmogelijkheden: zo kan je zwemmen in het buitenzwembad, tennissen op de tennisbaan en ligt het op wandelafstand de golfbaan Ramee. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Occitanië

Herkenbaar: Bij je bezoek aan dit prachtige stukje Frankrijk wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Occitanië met een uitgewerkte autoroute, 3 stadswandelingen, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids om in de stemming te komen en ga op pad!

Occitanië

Gratis reisgids Occitanië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?