Waar overnachten in Normandië? 10 x Gîtes, Hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Normandië? 10 x Gîtes, Hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

17 maart 2021 in Normandië6 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante regio Normandië heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Normandië!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Chambres D'hôtes le clos de la Bertinière

Overnacht je liever in een bed and breakfast tijdens je verblijf in Normandië? Chambres D'hôtes le clos de la Bertinière ligt in het midden van de velden van het stadje Bosgouet. Deze B&B ligt in een omgeving waar je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken.

Je overnacht er al vanaf €88/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Chateau de Quinéville

Chateau de Quinéville is een prachtig kasteel aan de Normandische kust. Overnachten op deze locatie is een beleving op zich. Je kunt er genieten van de natuurlijke rust en schoonheid van het landgoed. Het hotel heeft naast de ruime gastenkamers ook een bar en een buitenzwembad.

Je overnacht hier vanaf €80/nacht. Meer info en boeken.

  1. Château du Bû

Château du Bû ligt in het stadje Anctoville op 30 minuten rijden van Caen. Het viersterrenhotel is gevestigd in een prachtig gebouw uit de 18e eeuw en ligt in het midden van de natuur. De gastenkamers werden volledig gerenoveerd maar hebben hun landelijke stijl behouden. In deze buurt kun je heel wat fiets-en wandeltochten maken.

Je overnacht hier vanaf €170/nacht. Meer info en boeken.

  1. Gites Du Manoir de Savigny

Zoek je een landelijke gite om met het hele gezin of met vrienden op uit te trekken? Gites Du Manoir de Savigny ligt in Valognes. Deze accommodatie ligt in een prachtige omgeving en is geschikt voor gezinnen of groepen van 4 tot 10 personen. Het huis heeft een grote tuin en ligt in de buurt van heel wat wandel-en fietspaden.

Je overnacht hier vanaf €234 voor 2 nachten. Meer info en boeken.

  1. B&B Le mas Normand

Een andere bed and breakfast is Le mas Normand en ligt in Ver-sur-Mer op 10 minuten wandelen van de Noord-Franse kust. De charmante B&B is landelijk ingericht en heeft gastenkamers tot 3 personen. Je overnacht er vanaf €116/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. B&B Le Pré Doré

Een derde bed and breakfast die wij aanbevelen ligt in Bonneville-la-Louvet. B&B Le Pré Doré is gelegen in een prachtig gerenoveerd landhuis met een bijhorende boerderij. De gastenkamers hebben hun landelijke stijl behouden maar wel uiterst modern.

Je overnacht hier al vanaf €174 voor 2 nachten. Meer info en boeken.

  1. Hotel de France

Hotel de France ligt in het stadje Saint-Vaast-la-Hougue, vlakbij de plaatselijke vissershaven. Het driesterrenhotel is prachtig gedecoreerd met heel wat planten en bloemen, zo zijn er enkele 100 jaar oude fuchsia-planten in het hotel aanwezig. De kamers zijn gezellig ingericht en hebben telkens een eigen badkamer.

Je overnacht hier vanaf €98/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Spa Le Pasino

Hotel Spa Le Pasino ligt in het centrum van Le Havre en is ideaal voor wie houdt van spa en wellness. Het viersterrenhotel heeft een eigen zwembad, een casino en natuurlijk spa-en wellnessfaciliteiten. De kamers zijn ruim en modern ingericht en hebben een uitzicht op de stad.

Je overnacht hier vanaf €124/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Le Grand Pavois

Hotel Le Grand Pavois ligt in Fécamp, een stadje aan de kust van Noord-Frankrijk vlakbij de haven. Het driesterrenhotel heeft ruime kamers met badkamer en een balkon dat uitkijkt op de haven van Fécamp. In de buurt van het hotel zijn er heel wat wandel-en fietsroutes die je brengen naar prachtige plekjes in de natuur.

Een kamer boek je hier vanaf €150/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Le Bayeux

Hôtel Le Bayeux bevindt zich in het historisch stadscentrum van Bayeux op 20 minuten rijden van de Noord-Franse kust. Het driesterrenhotel heeft naast de tweepersoonskamers ook enkele familiekamers voor (max.) 5 personen. Je overnacht hier vanaf €114/nacht. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Normandië?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Normandië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Normandië met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Normandië.

Normandië

Gratis reisgids Normandië downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 13 september 2023 - Hetty Schelle

Geweldig behulpzame gids, vele malen beter dan het boekje van ANWB wat ik al had; in deze laatste staat Utah Beach er niet eens in … slordig

- 5 mei 2023 - Jhm v Wis

Top info’s

- 28 augustus 2022 - Sonja Bauwens

Zeer interessante en duidelijke reisgids. Ook de gps-coördinaten zijn heel handig. Super!

- 25 augustus 2022 - Hilde Vandewalle

Batterij van Merville is een echte aanrader.

- 9 augustus 2022 - Heleen

Leuke plekjes om te bezoeken, heel duidelijk beschreven.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?