Reacties op 25 x D-day sites & Tweede Wereldoorlog bezienswaardigheden Normandië + kaartje"

73 ervaringen

- 15 mei 2024 - Natasja van Ermingen

Goedemorgen, Ik was een rondreis Frankrijk aan het plannen waarbij wij vanuit Nederland militair gerelateerde plaatsen gaan bezoeken. Normandië met de D Day Stranden en daarna diagonaal door Frankrijk naar La Courtine alwaar mijn vader vroeger tot 2 x toe in zijn diensttijd in het Leger heeft gediend. Daarna willen we op doorreis naar Zuid-Frankrijk alwaar mijn man zo’n 36 jaar geleden kok is geweest. Allemaal erg memorabele plaatsen om te bezoeken. Om deze reis in te plannen kwam ik tot de conclusie dat ik toch wel wat extra benodigde informatie nodig had;) Ik kwam bij deze Normandië Reisgids uit. Wat een ontzettend duidelijke en interessante informatie. Door het gebruik van deze informatie kreeg ik het overzicht in onze reis en dit heeft er in geresulteerd dat wij nu een prachtige reis voor de boeg hebben. Wij zullen voortaan zéker gebruik blijven maken van deze reisinformatie Gidsen want dat werkt werkelijk ontzettend fijn en het draagt er op deze manier aan bij dat je met véél plezier met de juiste voorbereidingen bezig kunt zijn. Met zoveel goede informatie gaan wij in ieder geval vol vertrouwen over 1 week aan deze rondreis beginnen. Complimenten en een échte aanrader om deze Gidsen hiervoor te raadplegen;) Wij zijn er erg blij mee, héél erg bedankt!

- 26 april 2024 - jozef Relaes

volledige gids, bijzonder practisch om onze route uit te stippelen. Een aanrader.

- 2 april 2024 - schuerwegh willy

duidelijke en overzichtelijke gids over Normandie en de WW2 sites. We gaan volop gebruik maken van deze gids om onze geplande trip met onze 12-jarige kleinzoon naar Normandie (augustus 2024) zo interessant mogelijk te maken.

- 2 januari 2024 - Jef

heel nuttige gids wie ons echt geholpen heeft het maximale uit ons bezoek aan Normandie te halen

- 2 januari 2024 - Guido

Kan ik mee verder

- 11 september 2023 - René van Boxtel

Was allemaal goed en duidelijk

- 9 september 2023 - Ton Kamper

nou ,mooie gids hoor, zijn alweer thuis... maar de gids moet nog komen!

- 25 augustus 2023 - B v d Giesen

Daardoor kreeg je al een duidelijk beeld over de bezienswaardigheden over bezichtingen over de tweede wereldoorlog.

- 7 augustus 2023 - Peter

Hele mooie site met veel info en links zeker de moeite waard om goed door de site te schollen om meer bezienswaardigheden te ontdekken die ja anders zeker mist.

- 9 juli 2023 - Hans

Super goede informatie en tips. Zeer gedetailleerd over alles.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?