Waar overnachten in Oberhausen 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Oberhausen 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

7 december 2023 in Noordrijn-Westfalen0 reacties

Tijdens je vakantie in Oberhausen natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Oberhausen.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Haus Union

Hotel Haus Union wordt gerund door een familie en ligt op wandelafstand van de topbezienswaardigheden. Het superieure 3-sterrenhotel Haus Union beschikt over eenvoudig ingerichte kamers en een biertuin. Er wordt ook dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd en in de lounge kan je proeven van traditionele Duitse snacks. Op wandelafstand van het hotel ligt de tramhalte die je zonder overstappen naar het winkelcentrum CentrO, muziektheater Metronom en het aquarium Sea Life brengt. Meer info en boeken.

  1. Arthotel ANA Soul Oberhausen

Het Arthotel ANA Soul Oberhausen ligt aan de rand van het stadscentrum en biedt moderne kamers met uitzicht over de stad, iedere dag een heerlijk ontbijt en gratis fietsen zodat je de stad kan per fiets kan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Oberhausen Neue Mitte

Hotel Oberhausen Neue Mitte ligt tegenover het winkelcentrum CentrO en biedt moderne accommodatie, een elegant restaurant met een skybar en iedere ochtend een een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Parkhotel Oberhausen

Parkhotel Oberhausen ligt in de wijk Osterfeld en biedt gratis pendeldienst naar de topbezienswaardigheden in het stadscentrum van Oberhausen. Dit superior 4-sterrenhotel beschikt over comfortabele kamers met gratis WiFi, een uitstekend à-la-carterestaurant en een pub met regionale bierspecialiteiten. Nagenieten kan in de sauna van het hotel of gezellig samen op de bowlingbaan. Meer info en boeken.

  1. Hotelik Gdanska

Hotelik Gdanska is een pension dat bestaat uit 3 gezellige, volledig uitgeruste kamers en maakt deel uit van 'Gdanksa restaurant'. Elke kamer heeft een unieke retro-moderne stijl en beschikt over alle nodige moderne voorzieningen. Na het verkennen van de stad kan je een gezellige avond beleven met jazz, kunst en Poolse gerechten. Het inchecken vindt plaats bij "Restaurang Gdanska" Altmarkt 3, Oberhausen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Schmachtendorf

Hotel Schmachtendorf is het ideale uitvalbasis voor uitstapjes naar Sea Life, LEGOLAND® DISCOVERY Center Oberhausen of gewoon het gezellige centrum van Oberhausen zelf. Het hotel beschikt over moderne kamers met een eigen zithoek en badkamer. 's Avonds geniet je van zeevruchten, steakhouse en Duitse gerechten in het hotelrestaurant en voor de liefhebbers van wijn is er een indrukwekkende, uitgeruste wijnkelder. Meer info en boeken.

  1. B&B Hotel Oberhausen am Centro

Eerder op zoek naar een lowbudgetverblijf? Dan boek je best een overnachting bij B&B Hotel Oberhausen am Centro. Dit 2*sterrenhotel biedt eenvoudig, comfortabel ingerichte kamers met airco en gratis wifi. Het hotel is bovendien ideaal gelegen tegenover het winkel- en entertainmentcentrum Centro en op 4 km van het centrum van Oberhausen. Meer info en boeken.

  1. Vakantieappartement Zuhause im Ruhrgebiet

Of verblijf in het vakantieappartement "Zuhause im Ruhrgebiet". Dit appartement is geschikt voor 4 personen en beschikt over een aparte slaapkamer, één badkamer, een volledig uitgeruste keuken met een eethoek en een koelkast, en een woonkamer waar je 's avonds gezellig samen een film kan kijken. Meer info en boeken.

  1. Stadt-Gut-Hotel Zum Rathaus

Het Stadt-Gut-Hotel Zum Rathaus ligt op een centrale en rustige locatie in Oberhausen, op slechts 500 meter van het treinstation. Dit stadshotel biedt gezellige kamers met alle moderne voorzieningen. Elke ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar (let op: ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen). Het eigen restaurant serveert traditionele gerechten en kan je genieten van een drankje in de landelijke bar. Op zomeravonden is het heerlijk ontspannen op het terras van het hotel met een glaasje wijn. Meer info en boeken.

  1. Select Hotel Oberhausen

Op wandelafstand van de Kaisergarten en het centrum van Oberhausen, bevindt zich het Select Hotel Oberhausen. Dit moderne viersterrenhotel biedt ruime kamers voorzien van comfortabele bedden, gratis wifi en een eigen badkamer. Dit hotel is ideaal als je zowel dicht bij het centrum wilt overnachten als dicht bij de snelweg. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan het Ruhrgebied met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door het Ruhrgebied? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Ruhrgebied en Urbanana en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordrijn-Westfalen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Ruhrgebied en Urbanana hier.

Ruhrgebied en Urbanana

Gratis reisgids Ruhrgebied & Urbanana downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?