Waar overnachten in Noord-Frankrijk? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Noord-Frankrijk? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

29 oktober 2021 in Noord-Frankrijk2 reacties

Tijdens je bezoek aan Noord-Frankrijk heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Noord-Frankrijk.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Louvre Lens (Lens)

Het Hotel Louvre in Lens is een onderdeel van het omliggende mijnbouwgebied, dat onlangs op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het hotel kreeg een eigen unieke stijl ontworpen door de twee kunstenaars.Het resultaat is een subtiel streepje tussen oude en nieuwe architectuur. Zo hebben ze met opzet zwart in de kamers gebruikt om een sobere, rustgevende sfeer te creëren, die volledig gecontrasteerd worden door de helderwitte badkamers.

Het ontbijt in het hotel is een mini-feest! Elke ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar met een royaal aanbod van de beste Franse producten en een breed scala aan gezonde, biologische producten. Meer info en boeken.

  1. Best Western Urban Hotel & Spa (Lille)

Niet ver van het stadscentrum van Lille en op 1,4 km van het Lille Grand Palais, ligt het Urban Hotel & Spa. Het hotel heeft een interieur in de stijl van het Tweede Keizerrijk en biedt mooie kamers die voorzien zijn van alles wat je maar nodig hebt tijdens je verblijf. Na een dagje hevig verkennen, kan je gebruikmaken van de sauna, een stoombad en tegen een toeslag van een hot tub. In het rococo restaurant van het Urban Hotel wordt er dagelijks een continentaal ontbijt en Franse gerechten geserveerd. Meer info en boeken.

  1. B&B Hôtel Arras (Arras)

Graag lowbudget overnachten? B&B Hôtel Arras is een aanrader. In de buurt van het treinstation en op 600 meter van de golfbaan van Arras heeft het hotel een goede locatie. B&B Hotel in Arras heeft comfortabele kamers met: hoogwaardige matrassen, kussens ontworpen door een Franse specialist en een eigen badkamer met XXL douchekop. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. B&B Villa Marguerite (Saint-Omer)

B&B Villa Marguerite is een pension in het stadscentrum van de charmante stad Sint-Omaars en biedt comfortabele kamers met uitzicht op de tuin. Hier kan je in alle rust ontspannen in de grote tuin met moestuin, aan de vijver en aan de boomgaard. En 's morgens wacht je een ontbijt met huisgemaakte producten. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Métropole centre ville (Boulogne-Sur-Mer)

Hotel Metropole Boulogne, volledig gerenoveerd, ligt op een bevoorrechte locatie in het stadscentrum van Boulogne-sur-Mer. De accommodatie beschikt over elegante, ruime kamers. En wanneer je de kamer beu gezien bent, kan je altijd even ontspannen in de tuin of in de bar. Graag de omgeving verkennen? Bij de receptie kan je altijd terecht voor tips over vervoer en wat er in de omgeving te doen is. Meer info en boeken.

  1. Opal'Inn (Boulogne-sur-Mer)

Het volledig gerenoveerde hotel Opal'inn ligt op een bevoorrechte locatie tegenover het strand van Boulogne-sur-Mer, op een steenworp afstand van het Nausicaa Sea Center en op minder dan 15 minuten lopen van het stadscentrum. De kamers van Opal'Inn zijn ruim ingericht en elk voorzien van een flatscreen-tv en badkamer. Sommige kamers bieden ook een prachtig uitzicht op zee. Meer info en boeken.

  1. Le Manoir Hôtel (Le Touquet)

In het hart van het prachtige bos van Le Touquet en bevindt zich het Manoir Hôtel. Gevestigd in een karaktervol Anglo-Normandisch landhuis uit het begin van de 20e eeuw heeft het historisch etablissement zijn charme en elegantie behouden. Ongetwijfeld heb je een goede nachtrust in een van de stijlvolle en rustige kamers. Dineren kan je in het L'Écusson restaurant dat verfijnde gerechten serveert in een gezellige omgeving in het hart van het bos van Le Touquet.

Le Manoir Hôtel biedt ook uitzicht op de eigen golfbaan en heeft een unieke sfeer met een charmante Britse touch. Meer info en boeken.

  1. Novotel Thalassa Le Touquet (Le Touquet)

Ontdek het nieuwe, volledig gerenoveerde Novotel Thalassa Le Touquet hotel met een combinatie van een stijlvol, modern ontwerp. Het is zowaar de parel van de Opaalkust, direct gelegen aan het uitgestrekte strand van Le Touquet. Je geniet hier van comfortabele kamers met een uitzicht op de duinen of de zee. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt, kan je altijd een wandeling maken over het strand . Of je kan ook altijd gaan zeilen, suppen, kitesurfen, tennissen of golfen. Kortom tal van activiteiten in de buurt! In het hotel heb je ook gratis toegang tot het verwarmde zwembad met zeewater. Meer info en boeken.

  1. B&B Maison 76 (Montreuil-sur-Mer)

Maison 76 is gevestigd in een onlangs gerenoveerd 18e-eeuws herenhuis binnen de oude muren van Montreuil-sur-Mer. Alle kamers zijn ruim ingericht en sommige kamers hebben een prachtig uitzicht over de ommuurde tuin. De Bed & Breakfast serveert dagelijks een ontbijt met heerlijke verse croissants, baguettes, ontbijtgranen, vleeswaren en kazen, opgefleurd met zelfgemaakte yoghurt, jam, marmelade.. In warmere periodes kan je altijd ontspannen in de prachtige ommuurde tuin, met een geplaveide binnenplaats en zwembad. Meer info en boeken.

Continental Hotel (Reims)

Dit elegante hotel is gevestigd in een historisch herenhuis uit de 19e eeuw, en ligt aan een voetgangersgebied in het hart van Reims. Het hotel bevindt zich op 250 meter van het treinstation van Reims en op 9 minuten wandelen van het Reims Champagne Congrès. Functioneel, comfortabel en ingericht in een unieke stijl, de kamers van het Continental Hotel bieden allemaal hetzelfde comfort en de beste kwaliteit. Bovendien kun je elke ochtend goed beginnen met een ontbijtbuffet in het restaurant of in het comfort van je kamer. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis door Noord-Frankrijk met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noord-Frankrijk? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Noord-Frankrijk met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Noord-Frankrijk.

Noord-Frankrijk

Rondreis door Côte d'Opale downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 12 juni 2022 - Annick De Groot

In orde, zoals altijd

- 19 mei 2022 - Deseyn Kathleen

Veel keuze,heel mooie plekjes, van goedkoop tot duur, voor ieder wat wils

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?