Reacties op 20 x mooiste bezienswaardigheden Leiden: wat zeker zien en doen tijdens je bezoek?"

9 ervaringen

- 6 augustus 2023 - Marielle Lechner

Stadswandeling door Leiden gemaakt. Heel duidelijk, informatief en luchtig beschreven. heel fijn dat ik vooraf bij deze site informatie had opgevraagd.

- 1 juni 2023 - Stef Devisch

Al verschillende malen jullie reisgids als een 'leidraad' gebruikt tijdens mijn roadtrips. Het zou leuk zijn moest er in de documenten een digitale link staan zodat de bvb de stadswandelingen of fietsroutes gesynchroniseerd kunnen worden met bvb Wikiloc of andere.

- 21 februari 2023 - Gerard Megler

De Stadstimmerwerf in Leiden is een zeer interessant gebouw. Het is open voor bezoekers van woensdag t/m zondag (maart-oktober) of vrijdag t/m zondag (november-februari), telkens van 11.00-16.00 uur. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen en de maandelijks wisselende tentoonstelling van kunstenaarscollectief De Leidsche Mondialen bekijken, alles gratis, hoewel een vrijwillige bijdrage zeer op prijs wordt gesteld. De tentoongestelde kunstwerken zijn te koop en kunnen onmiddellijk na aanschaf worden meegenomen. Zie ook: https://deleidschemondialen.nl/

- 16 januari 2023 - Linda Mur

Prima, bedankt.

- 24 oktober 2022 - Tessa

Stadswandeling van Leiden erg leuk om te doen, komt langs leuke plekken en ziet veel van de stad Rondvaart met de boot is ook erg leuk om te doen

- 16 september 2022 - Inge Lemmers

De wandeltocht is een aanrader, zo zie je alle leuke plekjes in Leiden. Ook een tochtje met de sloep is een aanrader.

- 3 augustus 2022 - de greef

Leiden is een prachtig stadje en de gids heeft ons echt geholpen om zelfs de stad te herkennen door te wandelen door de straten. Echt om aan te bevelen. Zeker om te doen is varen op de kanalen, wij hadden geboekt bij Leidense Rederij, echt prachtig mens die geeft u uitleg op geschiedenis van stad laat uw huizen zien met een geschiedenis, echt de moeite waard. Op zaterdag, markt langs water ook super leuk met al die kranen en gans de wandeling café's en restaurants waar je lekker kun eten. Wat ik ook zou meegeven als tips voor de mensen die daar zouden gaan, wij hebben geboekt in hôtel Ibis, zeer goed gelegen, parking gesloten kort bij en dicht bij het centrum. 'savonds zijn wij gaan eten in restaurant Rodos, een aanrader voor wie van Griekse keuken houdt, super lekker, genereus en personeel zeer vriendelijk.

- 29 mei 2022 - Betty

Echt mooie stad met bekoorlijke grachten, interessante musea, vele gezellige terrasjes... De stadswandeling van Reisroutes hierbij is hierbij een grote hulp.

- 5 maart 2022 - henri deckers

dik in orde een bezoek zal zeker lukken met de reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?