Waar overnachten in Wismar 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Wismar 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan Wismar heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Wismar. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Fründts Hotel Wismar

Het Fründts Hotel is centraal gelegen in de prachtige oude binnenstad van Wismar en beschikt over stijlvol ingerichte kamers. In de elegante ontbijtzaal, of bij mooi weer op het buitenterras, geniet je van een gevarieerd ontbijtbuffet. Na je stadswandeling door Wismar, kan je genieten van een drankje bij de bar of in de tuin op de binnenplaats. Meer info en boeken.

  1. Townhouse Stadt Hamburg Wismar

Townhouse Stadt Hamburg Wismar heeft een centrale ligging in de stad Wismar. De meeste kamers bieden uitzicht op het historische marktplein en zijn uitgerust met moderne voorzieningen. Wie nood heeft aan wat ontspanning kan enkele uurtjes doorbrengen in de spa met Finse sauna, een stoombad en een dakterras met zicht over de stad.

's Avonds kan je in het restaurant "Joseph Wiener Wirtshaus" terecht voor een heerlijke selectie Oostenrijkse specialiteiten. Meer info en boeken.

  1. Stadthotel Stern

Het Stadthotel Stern bevindt zich in de historische binnenstad van Wismar, op 10 minuten wandelen van het treinstation van Wismar. Het viersterrenhotel biedt kleurrijke kamers met alle moderne voorzieiningen dat je kan wensen.

Verder beschikt het hotel ook over een wellnesscentrum met een sauna (die je kan gebruiken tegen een kleine vergoeding) en een hot tub. Toe aan een volledige spa-behandeling? Dan kan je nog een massage en/of schoonheidsbehandeling bijboeken. 's Avonds kan je een scala aan Hanzestadgerechten proeven in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Hotel Schloss Gamehl

Op slechts 10 minuten rijden van de UNESCO-stad Wismar, vind je het elegante Schlosshotel Gamehl. Het hotel zit gevestigd in een neogotisch kasteel en biedt elegant ingerichte kamers voorzien van een eigen badkamer met regendouche. Tijdens je verblijf geniet je iedere ochtend van een heerlijk gevarieerd ontbijt met traditionele specialiteiten. Verder biedt het kasteelhotel ook een spa, fitnessruimte en gratis parkeergelegenheid. Meer info en boeken.

  1. Hotel Knöpel

Het gastvrije Hotel Knöpel ligt op slechts 10 minuten wandelen van het historische marktplein en is gevestigd in een zorgvuldig gerenoveerde villa. Het hotel biedt ruime kamers en suites op een rustige maar centrale locatie. Sommige kamers beschikken zelfs over een eigen balkon.

‘s Ochtends kan je genieten van een vers bereid, gevarieerd ontbijtbuffet. Tijdens de zomermaanden, kan je bij mooi weer ook genieten op het terras eten. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je altijd fietsen huren bij de receptie van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Park Inn By Radisson Wismar

Het Park Inn By Radisson Wismar ligt pal aan de historische haven, op korte wandelafstand van de oude stad. Het hotel biedt stijlvolle kamers in de stijl van een scheepshut, een gezondheids- en fitnesscentrum, evenals een restaurant dat visspecialiteiten serveert. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien. Meer info en boeken.

  1. Hotel New Orleans

Hotel New Orleans is centraal gelegen, tegenover de oude haven van Wismar, en biedt uitzicht over de baai die uitkomt in de Baltische Zee. Het hotel verzorgt iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet. Het superior 3-sterrenhotel werd ingericht in thema van de zuidelijke staten van Amerika en biedt ruime, eigentijdse kamers met moderne faciliteiten.

Na het ontdekken van de topbezienswaardigheden in de oude binnenstad, kan je genieten van de originele specialiteiten van het verre zuiden en van Cajun. Meer info en boeken.

  1. Am Hafen - Ohlerichspeicher

Liever overnachten in een gezellig, knus appartementje aan de haven van Wismar? Dan is Am Hafen - Ohlerichspeicher misschien wel iets voor jou. Het appartement biedt accommodatie voor twee personen, beschikt over een ruime woonkamer, slaapkamer en een volledig uitgeruste keuken en een balkon met uitzicht op de stad. Meer info en boeken.

  1. WONNEMAR Resort-Hotel

WONNEMAR Resort-Hotel is een absolute aanrader voor wie wat ontspanning wilt tijdens zijn rondreis door Mecklenburg-Vorpommern. Het hotel met aangrenzende thermale baden van 16.000 m² biedt een verfijnde sfeer voor het hele gezin. Alle kamers zijn voorzien van modern meubilair en beschikken over kabel-tv en een eigen badkamer.

Verder is er ook een sfeervol restaurant, een kinderspeelkamer, een speeltuin en een jeugdruimte met spelconsoles. Of trek je badjas aan en wandel naar het zwembad voor een gezellige namiddag in de spa welke een thermale ruimte met een stoomcabine, een pekelgrot, en een pekel- en Kneipp-bad omvat. Tot de overige faciliteiten van het hotel behoren een fitnessclub, tennis, badminton, skittles en bowlen. Meer info en boeken.

  1. Wyndham Garden Wismar

Het viersterrenhotel Wyndham Garden Wismar ligt op 10 minuten rijden van het stadscentrum van Wismar. Het hotel beschikt over modern, eenvoudig ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen. Na een dagje door te brengen in Wismar en omgeving, kan je nog even nagenieten in de spa van het hotel voorzien van een sauna, stoombad, hot tubs en een dakterras. In het restaurant kan je proeven van heerlijke streekgerechten van de Oostzeekust en internationale specialiteiten. Verder is er ook de mogelijkheid om fietsen en excursies te boeken. Meer info en boeken.

  1. Download je reisgids Mecklenburg-Voor-Pommeren en mis niets

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Mecklenburg-Vorpommern? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Mecklenburg-Voor-Pommeren met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Mecklenburg-Vorpommern.

Mecklenburg-Vorpommern

Gratis reisgids Mecklenburg-Vorpommern downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?