Waar overnachten in Lübeck 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Lübeck 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan Lübeck heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Lübeck. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. the niu Rig

The niu Rig Hotel bevindt zich Lübeck in de regio Sleeswijk-Holstein, op wandelafstand van de topbezienswaardigheden. Het designhotel is voorzien van knusse kamers, zowel voor koppels als kleine gezinnen. Iedere ochtend wordt er en uitgebreid ontbijtbuffet voorzien. Meer info en boeken.

  1. Hotel Anno 1216

Naast de Holstentorpoort (de oude stadspoort), in het oudste bakstenen gebouw van Lübeck kan je overnachten in het elegante Hotel Anno 1216. Alle kamers beschikken over unieke antieke stijlelementen. Zo hebben sommige kamers houten balken aan het plafond, terwijl andere enkele mooie barokke plafondschilderingen hebben. 's Avonds na je stadswandeling door het historische centrum, kan je nog even nagenieten op het gezellige terras van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Haase

Het charmante Hotel Haase dateert uit 1304 en ligt in het hart van Lübeck. Je verblijft in een van de ruime suites, voorzien van gratis WiFi, een minibar en zithoek. Iedere badkamer is uitgerust met een bad of douche. Voor een heerlijk ontbijt word je verwacht in de historische eetzaal met houten balken aan het plafond. Na je ontbijt kan je nog even nagenieten met een kopje koffie in de privétuin achter het hotel. Haase bevindt zich in een van de oudste gebouwen in de stad en ligt op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum en het historische marktplein. Meer info en boeken.

  1. Lübecker Krönchen

Mag het iets meer luxe hebben? Dan is het Lübecker Krönchen misschien wel iets voor jou. Verborgen achter een grote poort bevindt zich het kleine kasteelhotel, waar ontspannen en genieten centraal staan. Het hotel in boetiekstijl bevindt zich in de buurt van de oude binnenstad van Lübeck en beschikt over buitengewone, luxueuze kamers voorzien van exclusieve meubels.

's Ochtends geniet je van een gastronomisch ontbijt in de charmante "kasteelkeuken" of in de serre en je kan lekker ontspannen in de Finse sauna van de wellnessruimte. Meer info en boeken.

  1. ARVED Apartments

Liever overnachten in een gezellig appartement middenin de stad? Dan zijn de appartementen van ARVED zeker een aanrader. Deze stijlvolle appartementen, gevestigd in een klassiek gebouw, bieden accommodatie voor 4 personen en beschikken over een volledig uitgeruste kitchenette met eettafel, een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer met een douche. Meer info en boeken.

  1. Hotel Die Reederin

Hotel Die Reederin, een door een familie gerund klein hotel waar gasten rust en ontspanning kunnen vinden en zich tegelijkertijd kunnen onderdompelen in het bruisende leven van de historische Hanzestad Lübeck. Het prachtig gerenoveerde herenhuis beschikt over moderne kamers in Scandinavische stijl en ligt op een paar minuten wandelen van de museumhaven, de historische kasteelpoort etc. Alvorens je deze fascinerende bezienswaardigheden gaat bezichtigen, kan je eerst nog genieten van een heerlijk ontbijtje. Meer info en boeken.

  1. LIHO - Hotel Lindenhof

Hotel Lindenhof wordt door een familie beheerd en is gelegen in een rustige zijstraat van het oude stadscentrum. Het hotel beschikt over moderne kamers met gratis WiFi en iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Atlantic Hotel Lübeck

Aan het oude marktplein ligt het Atlantic Hotel Lübeck. Het hotel biedt zowel ruime kamers als studio's en suites allemaal voorzien van comfortabele bedden, gratis wifi en een minibar. 's Avonds kan je terecht voor een heerlijk diner in het restaurant waar regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd worden, inclusief lokale wijnen. Meer info en boeken.

  1. Hotel KO15

Hotel Ko15 is gelegen in het oudste commerciële district van de oude binnenstad van Lübeck. Het driesterrenhotel biedt moderne accommodatie op wandelafstand van de topbezienswaardigheden. Je verblijft in ruime lichtrijke kamers voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen. 's Ochtends word je verwend met een lekker ontbijtje. Meer info en boeken.

  1. H+ Hotel Lübeck

H+ Hotel Lübeck binnen de monumentale en historische muren van de oude handelswerf van Lübeck. Dit klassiek ingerichte hotel is een waar toevluchtsoord dat harmonieus is ingebed in een sfeer die doordrenkt is van geschiedenis. Het moderne stadshotel heeft bij de renovatie dan ook zoveel mogelijk elementen van het oorspronkelijke gebouw overgenomen en op een stijlvolle manier weten te integreren. Zo heb je hier en daar nog wat historische installaties, grote eikenhouten deuren, houten lambriseringen etc. Meer info en boeken.

  1. Download je reisgids Mecklenburg-Voor-Pommeren en mis niets

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Mecklenburg-Vorpommern? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Mecklenburg-Voor-Pommeren met alle bezienswaardigheden en uitgestippelde stadswandelingen. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Mecklenburg-Vorpommern.

Mecklenburg-Vorpommern

Gratis reisgids Mecklenburg-Vorpommern downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?