Reacties op 17 x mooiste bezienswaardigheden in Valletta: wat zien en doen tijdens je verblijf? + foto's"

17 ervaringen

- 1 september 2022 - Paul Heijnen

De beschrijvingen vond ik prima ,maar om ermee in de stad uit de voeten te kunnen zou ik de tekst hebben moeten uitprinten . Slechts lezen op de telefoon ging te lastig . De beschreven gebouwen waren allen van binnen NIET te bezichtigen. Alle poorten/deuren dicht !! Jammer dus. We hebben toch een leuke tocht van 1,5 u gemaakt en een beeld van Valetta gekregen.

- 9 mei 2022 - Joep van Schaverbeke

Door de extra info over de bezienswaardigheden tijdens de goed aangegeven wandeling veel van Valletta gezien. Top. Raad het iedereen aan!

- 11 april 2022 - jos sterckx

duidelijke info

- 7 april 2022 - Deras Franky

Heel uitgebreide, interessante, duidelijke info.

- 7 april 2022 - Jos Mussen

De gids is duidelijk en voor mij bruikbaar.

- 27 maart 2022 - Katrien Sallet

Ik ben een Groene Michelingids-addict maar deze Malta reisgids van Reisroutes is veel beter dan Michelin. We gaan dit jaar nog terug naar Malta om de eilanden te ontdekken en laten ons leiden door jullie reisgids! Top!

- 24 september 2021 - Piet

Wij hebben Popey Village, vismarkt, Gozo, Bleu Lagoon, rondrijd Vallettaen Golden Beach bezocht. Malta is zeker de moeite waard om te bezoeken.

- 31 maart 2021 - Georgette Lesage

Ik Ben heel tevreden dit van Malta te kunnen douwnloden , maar heb tot heden nog altijd niet kunnen gaan naar Malta , ik hoop dat dit ons lukt want zijn voor de derde maal ingeschreven en voor de zekerheid hebben we geboekt naar het einde van het jaar toe ,hopelijk derde maal goede keer

- 29 januari 2020 - De Grave Ivan

De reisgids is een prima document. Een aanrader om je reis uit te stippelen en zo Malta te ontdekken.

- 29 december 2019 - Nadine Senave

Superhandige gids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?