Reacties op 17 x mooiste bezienswaardigheden in Valletta: wat zien en doen tijdens je verblijf? + foto's"

21 ervaringen

- 21 januari 2024 - Henk

was er al eens geweest maar heb nu weer nieuwe mooie tips gekregen

- 19 april 2023 - Nancy

We hebben de stadswandeling door Valletta genomen. Een heel duidelijk beschrijving en aangenaam om de bijkomende info te kunnen lezen. Enkel de Breakwater Bridge is enkel toegankelijk mits betaling voor publiek. Deze stadswandeling wordt ook gegeven in de toesisten info. Toch is het altijd leuk om de beschrijving van de wandeling vooraf te doornemen en in het Nederlands te volgen in Valletta. Een aanrader. Bedankt 'reisroutes' om dit te mogen ervaren. TOP!

- 17 februari 2023 - Mailliard

Het is mijn eerste keer naar Malta en kan de info, welke goed mooi en duidelijk is, goed gebruiken. Bedankt.

- 4 november 2022 - Agnes Sys

Eens je de keuze naar een nieuwe bestemming maakt, is de gratis gids altijd een leuke eerste kennismaking. Ze geeft altijd een mooi overzicht op een hele overzichtelijke manier. De website geeft op zich ook heel veel tips waardoor het soms nog moeilijk wordt om een keuze te maken. Het spaart ook geld uit voor dure reisgidsen die - eenmaal gebruikt - toch maar in de kast staan. Daarnaast gebruik ik de website ook dikwijls nadien nog om de juiste informatie in een fotoboek te verwerken. Wij zijn in ieder geval fan.

- 1 september 2022 - Paul Heijnen

De beschrijvingen vond ik prima ,maar om ermee in de stad uit de voeten te kunnen zou ik de tekst hebben moeten uitprinten . Slechts lezen op de telefoon ging te lastig . De beschreven gebouwen waren allen van binnen NIET te bezichtigen. Alle poorten/deuren dicht !! Jammer dus. We hebben toch een leuke tocht van 1,5 u gemaakt en een beeld van Valetta gekregen.

- 9 mei 2022 - Joep van Schaverbeke

Door de extra info over de bezienswaardigheden tijdens de goed aangegeven wandeling veel van Valletta gezien. Top. Raad het iedereen aan!

- 11 april 2022 - jos sterckx

duidelijke info

- 7 april 2022 - Deras Franky

Heel uitgebreide, interessante, duidelijke info.

- 7 april 2022 - Jos Mussen

De gids is duidelijk en voor mij bruikbaar.

- 27 maart 2022 - Katrien Sallet

Ik ben een Groene Michelingids-addict maar deze Malta reisgids van Reisroutes is veel beter dan Michelin. We gaan dit jaar nog terug naar Malta om de eilanden te ontdekken en laten ons leiden door jullie reisgids! Top!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?