Reacties op 23 mooiste bezienswaardigheden van Maastricht: wat zeker zien en doen tijdens je bezoek? + foto's"

32 ervaringen

- 5 mei 2024 - Hilde Vzn bever

Superhandige gids! Bedankt

- 4 augustus 2023 - Herman - Mady Toebat Vervenne

heel uitgebreide informatie, teveel om alles te bezichtigen, maar we gaan er her beste van maken. En we bidden tot Servaas voor een lekker weeertje

- 28 juli 2023 - francine De Brabanter

Vaesherselt is eveneens een wel komende en rustgevende groene oase waar het aangenaam is om te bekomen van de mogelijke drukte van Maastricht. Shoppen hoort er ook bij. Mooie winkels, voor ieders beurs. Tenslotte zijn er ook de vele verschillende pleintjes waar het aangenaam is te vertoeven na een dagje op stap in de stad.

- 3 juni 2023 - francine De Brabanter

Deze gids is goed van pas gekomen bij het bezoeken van deze mooie, propere, interessante en levendige stad. Wij hebben er optimaal van genoten met een aangenaam terrasje 's middags aan de Maas, een etentje in het zonnetje en vooral het bezoek aan de prachtige St Servaasbasiliek die meer dan de moeite waard is om een bezoek te brengen. Tijd te kort om alle bezienswaardigheden grondig te bezichtigen maar we komen zeker terug want we waren als het ware aangetrokken door al het moois dat we toen hebben gezien.

- 17 mei 2023 - Filip

super mooie stadswandeling

- 1 mei 2023 - PP

Goede basis om interesse te wekken voor Maastricht. vol bruikbare tips. De stads rondgang is het alleen al de moeite meer dan waard.

- 9 december 2022 - Leo Verschueren

Uitstekende reisgids !!!

- 13 november 2022 - Carine De Jans

Complete gids met leuke tips en weetjes om het bezoek aan Maastricht nog leuker en interessanter te maken. De stad is zeker een aanrader.

- 22 augustus 2022 - On4bgj

Een merkelijke aanwinst voor iemand die voor de eerste keer kennis maakt met de stad Vooraf bestuderen van de topic zo haalt men meer uit de ontdekking van de stad

- 21 juli 2022 - Pierre Deroose

Misschien meer straatnamen op het stadsplan.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?