De 5 mooiste Hotels en B&B's in Dubrovnik? Waar verblijven (update 2021)?

Volledige reisgids kopen voor € 10

De 5 mooiste Hotels en B&B's in Dubrovnik? Waar verblijven (update 2021)?

14 maart 2019 in Kroatië0 reacties

Tijdens je bezichtiging van de prachtige havenstad Dubrovnik heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Dubrovnik in een overzicht gezet!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Grand Villa Argentina (hotel)

Het Grand Villa Argentina hotel biedt een wellness- en spacentrum, een sauna en een fitnessruimte. Het oude centrum van Dubrovnik staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en ligt op slechts 5 minuten wandelen.
Monumentale muren van Dubrovnik en diverse historische bezienswaardigheden vindt u op loopafstand.
Ploce is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, landschap en de kust. Meer info en prijzen via deze link.


  1. Apartments Depozit (Appartemenet)

Apartments Depozit is gevestigd op 1,5 km van de door UNESCO beschermde historische binnenstad. Het strand Banje ligt op 4 km afstand en het centrum bereikt u gemakkelijk met de bus.
De diverse eilanden in de omgeving zijn met de boot bereikbaar, op ongeveer 1,5 km van de appartementen. De internationale luchthaven van Dubrovnik ligt op 20 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Bova Luxury Rooms (B&B)

Bova Luxury Rooms, deze B&B ligt op een geweldige locatie aan zee. Op wandelafstand vind je de Pile-poort, de oude binnenstad en het strand van Copacabana. De dichtstbijzijnde luchthaven is Dubrovnik, op 22 km van de accommodatie.
Lapad is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in stranden, de kust en zon. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Villa Boro

Villa Boro is rustig gelegen op het schiereiland Lapad en bevindt zich dicht bij een boulevard met bars, restaurants en een winkelcentrum. Op 500 meter van het pension is er een bushalte waar elke 10 minuten bussen naar de oude binnenstad vertrekken. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Appartement Villa Boban

Apartments Villa Boban bevindt zich op 300 meter afstand van de baai van Lapad.
De Onofrio-fontein ligt op 3,6 km van Apartments Villa Boban. De luchthaven van Dubrovnik bevindt zich op 19 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Kroatië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Kroatië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Kroatië met een volledige uitgestippelde rondreis van Kroatië, en meer dan 155 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Kroatië.

Kroatië

Gratis reisgids Dubrovnik downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?