IJslandse regering geeft gratis 1000 reizen weg om walvissen te spotten

Volledige reisgids kopen voor € 10

IJslandse regering geeft gratis 1000 reizen weg om walvissen te spotten

14 januari 2021 in IJsland0 reacties

De IJslandse regering geeft 1000 reizen weg om walvissen te spotten. Wooow, zou het niet fantastisch zijn om deze grote zoogdieren in het echt te zien? Enkel vandaag worden deze gratis reizen aangeboden.

Nu Wow Air alle vluchten naar IJsland heeft geannuleerd komen er flink minder toeristen naar het land. Om te voorkomen dat de schippers werkloos in de haven zouden achterblijven stelt de regering nu 1000 gratis reizen ter beschikking.

Lees snel verder hoe je kandidaat te stellen.

Inhoud artikel

Filmpje: aanschouw de walvissen van IJsland

Wil je de walvissen die in de wateren rond IJsland vertoeven graag nu al eens zien van dichtbij? Bekijk dan zeker dit filmpje en aanschouw de prachtige walvissen. Buitengewone beelden die je écht even moet zien!

Stel je kandidaat om deze grote vissen te gaan spotten

Wil je kans maken om ook zo'n grote vissen te gaan bekijken? Je kan je kandidaat stellen via dit inschrijvingsformulier, hoe sneller je inschrijft hoe meer kans je maakt om gratis walvissen te gaan spotten in IJsland. Deze wedstrijd loopt enkel en alleen op 1 april.

Kom alvast meer te weten over het fantastische land, download hier je gratis reisgids IJsland.

Wil jij ook meer ontdekken over IJsland?

Mis niets tijdens jouw verblijf op IJsland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in IJsland? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids IJsland met 99 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids IJsland.

IJsland

Gratis reisgids IJsland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?