Reacties op 10 x bezienswaardigheden in Tongeren bezoeken: wat zien en doen?"

9 ervaringen

- 15 augustus 2023 - Hans Visser

L.S., Wij, een groep van twaalf tachtigers, hadden gepland maandag de 25e september naar Tongeren te gaan, dit als onderdeel van een driedaags uitstapje. Zondag en dinsdag waren al besproken. Een goede vriend raadde ons Tongeren aan. Helaas ontdekten we al snel dat op maandag veel bezienswaardigheden dicht zijn. Een wandeling was geen goede optie omdat een groot deel van de groep slecht ter been is. Het wordt dus een bezoek aan de mergelgrotten in Maastricht; een treinritje. Echter, door jullie informatie werd de interesse voor Tongeren zeker gewekt en meerdere van onze groep hebben een bezoek aan Tongeren op hun wensenlijstje. Mijn vriendin en ik gaan dat zeker doen. Met andere woorden, jullie info was prima en heeft gewerkt. Groet Hans Visser

- 15 juli 2023 - Ria Wanders

Tongeren is een prachtige stad, zeer de moeite van een bezoek waard. Vooral de kleine leuke straten, de begijnenhof, het museum en gezellige terrassen. Ik ga er beslist terugkomen!

- 10 juli 2023 - rombouts jozef

mooie praktische gids

- 8 mei 2023 - Lieve

Een heel mooie stad met heel wat rustige plaatsjes, een mooie combinatie van een oude stad met vernieuwde gebouwen. Gallo romeins museum is meer dan zijn geld waard. De rommelmarkt is enig in zijn soort. We deden de 'm' stadswandeling en kwamen zo op alle mooie plaatsjes. Tongeren echt een aanrader. Ons verblijf in hotel 'Eberon' was ook heel aangenaam.

- 7 mei 2023 - dierckx

prachtige wandeling en alles gezien

- 7 mei 2023 - alex punt

meer aandacht voor "kleine dingen" en niet alleen een focus op de grote touristische trekpleisters.

- 24 april 2023 - Jeannine Aerts

Tips waren waardevol. We hebben er enkele kunnen doen. Spijtig genoeg wilde het weer niet mee en hebben we niet heel veel kunnen doen. In ieder geval hartelijk bedankt!

- 18 november 2022 - Vrancx Annemie

Zeer gevarieerd qua cultuur uitstappen en bezienswaardigheden. Heb alles evenals wandeling gedounloud

- 3 mei 2022 - miriam kint

super mooi, zowel de stad als de omgeving, een aanrader

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?