Waar overnachten in Rethymnon? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Rethymnon? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

8 februari 2023 in Griekenland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Rethymnon heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Rethymnon.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Palazzino di Corina

Palazzino di Corina ligt in een rustige straat in het hart van de oude binnenstad van Rethymnon. Dit charmante hotel biedt kamers met antieke meubels en bubbelbaden, een mooie ontbijtzaal waar een volledig Engels ontbijt geserveerd wordt en een gezellige binnenplaats met een buitenzwembad. Meer info en boeken.

  1. Rimondi Boutique Hotel

Het Rimondi Boutique Hotel ligt in het hart van het oude centrum van Rethymnon en biedt verschillende type accommodaties. Kies voor een kamer met een combinatie van traditioneel, authentiek en moderne faciliteiten of ga voor een ontspannen verblijf in een superieur kamer met bubbelbad. Het boetiekhotel heeft ook een gezellige patio met palmbomen en buitenzwembad. 's Ochtends geniet je van een rijkelijk ontbijtbuffet verzorgd met traditionele producten.

Nadien kan je een wandeling maken naar de Venetiaanse haven en het oude centrum, met een scala aan bars en eetgelegenheden. Meer info en boeken.

  1. May Beach Hotel

May Beach Hotel ligt op wandelafstand van het strand van Missiria en wordt door een familie beheerd. Je verblijft in een van de elegant ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort. Iedere kamer beschikt ook over een gemeubileerd balkon met uitzicht op de palmentuin en het zwembad. Alvorens je de voeten onder de tafel schuift voor een lekker ontbijtje, kan je wat sporten in de fitnessruimte. Verder beschikt het hotel ook nog over tennisbanen, volleybalvelden en een speeltuin voor kinderen. Soms kan je genieten van Griekse avonden met muziek en dans. Meer info en boeken.

  1. Theartemis Palace

Het 4-sterren Theartemis Palace heeft een gunstige ligging aan de rand van het centrum, op wandelafstand van het lange zandstrand. Het moderne hotel biedt ruime comfortabele kamers waarvan de meesten beschikken over een eigen balkonnetje en zicht op het zwembad. Sommige kamers beschikken ook over een eigen bubbelbad.

Na een heerlijke nachtrust kan je je handdoek uitleggen op een van de vele ligbedjes naast het zwembad met apart kinderbad, zodat je ten volle kan genieten van de Griekse zon. Verwen jezelf nog even in de spa of laat je gaan in de fitnessruimte. In de directe omgeving vind je heel wat gezellige tavernes en winkeltjes. Meer info en boeken.

  1. Veneto Boutique Hotel

Het Veneto Boutique Hotel is ideaal gelegen in het hart van de oude stad Rethymno en laat je kennis maken met een typisch authentiek Kretenzisch verblijf in dit perfect gerestaureerde historische gebouw. Het hotel beschikt over prachtige kamers met originele Venetiaanse details en voorzien van moderne gemakken. De stenen muren en zorgvuldige verlichting creëren een intieme sfeer.

Sluit je dag af met een wijntje uit de wijnkelder van het boetiekhotel. In de zomermaanden is het heerlijk genieten van de traditionele Kretenzer keuken in het charmante restaurant met het pittoreske terras. Meer info en boeken.

  1. Hotel The Syntopia - adults only

Ben je op zoek naar een verblijf zonder kinderen? Dan is het Hotel The Syntopia - adults only misschien wel iets voor jou. In dit viersterrenhotel geniet je ten volle in een chique en verfijnde omgeving. Het hotel biedt accommodatie in stijlvol ingerichte kamers met een eigen balkon, uitzicht op de bergen of het zwembad.

Relax aan het zwembad, geniet van een lekkere cocktail bij de bar en proef van de fantastische street food snacks die geïnspireerd zijn op gerechtjes uit verschillende landen in The Canteen. Wat het verblijf extra leuk maakt, is dat het zandstrand vlakbij gelegen is. Ook de leuke winkeltjes en sfeervolle tavernes liggen op wandelafstand van het hotel. Kortom, het is een ideale plek voor een onbezorgde uitrustvakantie. Meer info en boeken.

  1. Grecotel Plaza Beach House

Het 4-sterren Grecotel Plaza Beach House is een luxe hotel in Griekse stijl. Plons in het royale zwembad, relax in de wellness (tegen betaling) en proef de lekkerste cocktails bij de poolbar. Geen zin om een hele dag aan het zwembad te liggen? Dan kan je ook altijd een wandeling maken naar het fijne zandstrand en daar je handdoek neerleggen. Ook kinderen zullen zich hier geen moment vervelen in de miniclub of in het kinderbad. Meer info en boeken.

  1. Vista Del Porto Luxury Suites

Vista Del Porto Luxury Suites zit gevestigd in een prachtig pand uit de 16e eeuw gebouwd door de Venetianen. Deze accommodatie heeft een schitterende ligging aan de oude Venetiaanse haven en biedt zicht op de vuurtoren van Rethimnon. Het unieke verblijf biedt elegante suites in minimalistische stijl in aardse kleuren en voorzien van een gemeubileerd terrasje. Sommige suites beschikken ook over een eigen bubbelbad met uitzicht op de omgeving.

Wil je graag de omgeving wat beter leren kennen of een daguitstap maken? Dan kan je altijd een auto huren bij de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ideon

Vanaf het driesterren Hotel Ideon wandel je zo het sfeervolle, historische centrum van Rethymnon in, waar je in de wirwar van gezellige steegjes, leuke Griekse winkels en diverse bezienswaardigheden vindt. Urenlang aan het zwembad liggen zonnebaden of een dagje doorbrengen aan het strand? In Hotel Ideon zit je zeker goed.

Je verblijft in een van de ruime, eenvoudig ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen. 's Ochtends geniet je van een lekker ontbijtje met typische Griekse gerechten. Meer info en boeken.

  1. Mythos Suites Hotel

Mythos Suites Hotel is een charmant boetiekhotel in het hart van de oude stad. Het 4* hotel is gevestigd in een prachtig Venetiaans pand uit de 16de eeuw en beschikt over stijlvolle kamers die smaakvol zijn ingericht en een mooie binnenplaats met zwembad. 's Ochtends geniet je van een rijkelijk continentaal ontbijt verzorgt met Kretenzische traditionele producten. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf op Kreta?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op Kreta? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop je reisgids Kreta met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Kreta.

Kreta rondreis

Gratis reisgids Kreta downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?