Waar overnachten in Nedersaksen 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Nedersaksen 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

21 maart 2022 in Duitsland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Nedersaksen heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Nedersaksen.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Villa Stern

Villa Stern beschikt over prachtige kamers met houten vloeren in het centrum van Oldenburg. Het is een absolute aanrader om de stad Oldenburg eens een bezoekje te brengen, het heeft namelijk een zeer mooi historisch centrum. Er zijn ook heel wat modernere bouwwerken en musea te bezichtigen. Het hotel is dan ook uitstekend gelegen, vlakbij het Staatsmuseum voor Kunst en Cultuurgeschiedenis. Je kan er ook volledig tot rust komen in de charmante tuin en slapen er in gezellige en volledig uitgeruste kamers. Meer info en boeken.

  1. Lüneburg Zentral

Lüneburg Zentral is een gezellig ingericht appartement in het centrum van Lünerburg biedt accommodatie voor 4 personen. Zowel de binnenkant als de buitenkant van het gebouw zijn betoverend. Je komt er namelijk terecht in een zeer ruim appartement met een bijzonder mooi interieur. Bovendien is alles wat je nodig hebt aanwezig. Het appartement ligt op 200 meter van het Heinrich-Heine-Huis en de Grote Markt van Lueneburg. Ook de oude watertoren van Lueneburg, het Duitse zoutmuseum en de abdij van Lüne liggen op wandelafstand. Meer info en boeken.

  1. Althoff Hotel Fürstenhof

Wie als eens graag luxueuzer overnacht is bij Althoff Hotel Fürstenhof aan het juiste adres! In dit hotel kan je genieten van het binnenzwembad met bijbehorend wellness en fitness. Je kan je er bovendien laten verwennen door relaxerende massages en behandelingen. Elke verdieping heeft een eigen thema en de kamers zijn ingericht in een Engelse Cottage-stijl. Ten slotte kan je er elke dag heerlijk Italiaanse specialiteiten bestellen in het restaurant. Het appartement is gelegen in de stad Celle, vlakbij het Herzogschloss. Meer info en boeken.

  1. Courtyard by Marriott Hannover Maschsee

Courtyard by Marriott Hannover Maschsee is een viersterrenhotel en is gelegen in een groene omgeving, in het centrum van de stad Hannover. Het hotel ligt vlak naast een meer, wat een prachtig uitzicht geeft vanuit sommige kamers en vanop het terras. In het restaurant kan je genieten van verschillende internationale gerechten en cocktails.

Daarnaast is er ook een lounge met bioscoophoek, een fitness en een winkel die 24/24 open is. Vanuit het hotel kan je de prachtige tuinen, het Maschpark, de Aegidienkirche, het nieuwe stadhuis, … van de stad gaan ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Yard Boarding Hotel

Voor autoliefhebbers is een bezoek aan de stad Wolfsburg zeker een aanrader! Je kan er dan overnachten in het Yard Boarding Hotel. Het hotel bestaat uit verschillende kleine appartementjes die uitgerust zijn met een eigen badkamer en keuken. Je kan er wel elke dag genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en voor wie dat wenst zijn er ook lunchpakketten te verkrijgen.

Verder zijn de appartementen zeer sfeervol en modern ingericht. Het hotel biedt gasten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gemeenschappelijke fitness en sauna. Meer info en boeken.

  1. Romantik Hotel Alte Münze

Romantik Hotel Alte Münze is gevestigd in twee traditionele gebouwen in het historisch centrum van Goslar. De buitenkant van het gebouw heeft een klassieke Duitse stijl. De kamers zijn volledig uitgerust en modern ingericht, maar ook daar zijn nog heel wat authentieke elementen terug te vinden.

Het hotel beschikt daarnaast ook over een gezellige binnentuin, een bibliotheek en een ontbijtruimte. Gasten verblijven er vlakbij het treinstation van Goslar en het het Mönchehaus Museum. Vanuit het hotel kan je ook gaan wandelen in het omliggende Harz-gebergte en andere naastgelegen steden. Meer info en boeken.

  1. FREIgeist Göttingen Innenstadt

Hotel Freigeist Göttingen Innenstadt is de perfecte verblijfplaats voor designliefhebbers. Zowel de kamers als de gemeenschappelijke ruimtes zijn hedendaags en uniek ingericht. Wie een kamer boekt op de bovenste verdiepingen kan bovendien ook genieten van een prachtig uitzicht op de stad Göttingen. In het hotel kan je ontspannen door gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten, aangename bar of de fitness. Ook de stad Göttingen, waarin het hotel gelegen is, heeft heel wat te bieden. Meer info en boeken.

  1. Schlafladen Hildesheim Hotel & Hostel

Wie reist met een beperkter budget en alsnog op een mooie locatie wilt verblijven kan een kamer boeken in het Schlafladen Hildesheim Hotel. Het hotel ligt in Hildesheim en biedt uitzicht op de stad. Heel wat bezienswaardigheden waaronder, het theater für Niedersachsen, het City Theatre Hannover, de historische martkplaats en Hildesheimop liggen op wandelafstand. In het gebouw zijn er verschillende kamers met een gemeenschappelijk keuken waar koffie, thee, ontbijtgranen en melk gratis beschikbaar zijn. Meer info en boeken.

  1. Historik Hotel Garni Christinenhof

Het Historik Hotel Garni Christinenhof is gevestigd in een 17-eeuws vakwerkhuis. In het gebouw vind je een binnenzwembad en een sauna waar je in kan ontspannen na het verkennen van de stad. Je kan er zowel kamers als studio’s boeken en geniet van een heerlijk en verfijnd ontbijtbuffet. Het hotel ligt in Hamelen, de stad die voornamelijk bekend is vanwege het verhaal over de rattenvanger van Hamelen. Het Rattenfänger Museum, het centraal station en het theater van Hamelen liggen vlakbij. Meer info en boeken.

  1. Prizeotel Bremen-City

In dit budgetvriendelijke Prizeotel Bremen-City kom je terecht in een kleurrijk en futuristisch interieur. In de lobby kan je genieten van een drankje aan de bar en een lekker ontbijtbuffet. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met regendouche, wifi en televisie. Het Prizeotel Bremen-City hotel is gelegen op wandelafstand van het station en de belangrijkste bezienswaardigheden van Bremen. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan de Nedersaksen

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan de Nedersaksen? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. We hebben een complete digitale reisgids Nedersaksen voor je uitgewerkt met de mooiste en meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Download je gratis reisgids Nedersaksen hier.

Nedersaksen

Gratis reisgids Nedersaksen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?