Waar overnachten in Bremen? 5 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Bremen? 5 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe (update 2024)

31 mei 2021 in Duitsland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Bremen heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bremen!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. prizeotel Bremen-City

In dit hotel overnacht je niet zomaar in het eerste de beste hotelkamer. Het stijlvolle prizeotel Bremen-City biedt namelijk designvolle kamer ontworpen door de New Yorkse sterontwerper Karim Rashid. Daarnaast verzorgt het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet in de futuristische lobby, waar je eveneens de bar terugvindt.

Het Prizeotel Bremen-City bevindt zich op 10 minuten lopen van het beursterrein van Bremen en het Bürgerpark. Vanaf het centraal station kan je met de bus of trein de gehele stad gemakkelijk verkennen. Meer info en boeken.

  1. H+ Hotel Bremen

Op enkele minuten wandelen van de Weser rivier, aan het historische marktplein, is het H+ Hotel Bremen gevestigd. Alle kamers bieden een elegant en modern interieur en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Wil je de historische stad graag met de fiets verkennen? Dan kan je hier ook altijd een fiets huren. Meer info en boeken.

  1. Plenus Boutique Hotel

Het Plenus Hotel Bremen gelegen op een exclusieve locatie in het echte hart van Bremen. Maar ondanks de centrale ligging is het hotel rustig gelegen in een rustige straat tussen het treinstation en het beurscentrum! Het boetiekhotel biedt ruime kamers met een architectonische mix van oude en nieuwe delen van het gebouw. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Adagio Bremen

Het Aparthotel Adagio Bremen ligt in het centrum van Bremen aan de Bahnhofsplatz. Het Aparthotel biedt zowel comfortabele als praktische studio's voor 2 personen en appartementen voor 4 personen. Elk van de studio's en appartementen zijn modern ingericht en uitgerust met een volledig uitgeruste keuken, een werkplek en gratis WiFi. Ze bieden alle voorwaarden voor een aangenaam verblijf in een ontspannen sfeer. Sommige appartementen bieden uitzicht op de historische oude binnenstad van Bremen. Meer info en boeken.

  1. Backpacker Hostel Bremen

Het Backpacker hostel is gelegen aan het centraal station in een rustige zijstraat. Op zo'n 5 minuten, loop je naar de prachtige oude binnenstad van Bremen, bezienswaardigheden, winkels en de levendige uitgaansbuurt. Backpacker Hostel Bremen biedt naast de kamers en slaapzalen met modern interieur, een grote gemeenschappelijke loungeruimte, een terras, wasfaciliteiten en gratis WiFi. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis stadswandeling door Bremen

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling door Bremen. Die hebben we voor jou uitgestippeld zodat je zeker niets mist van de stad. De wandeling brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en geeft je wat meer uitleg over de plekken waarlangs je passeert. Eerst uitproberen? Download onze gratis preview reisgids langs de Sprookjesroute. Nog meer zien langs de Sprookjesroute in Duitsland: koop onze volledig reisgids Sprookjesroute Duitsland.

Sprookjesroute Duitsland

Reisgids Sprookjesroute downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?