10 x mooiste vakantiehuisjes met zwembad in België: voor kleine en grote groepen

Koop de volledige reisgids voor € 15

10 x mooiste vakantiehuisjes met zwembad in België: voor kleine en grote groepen

20 april 2024 in België0 reacties

Wil je er graag even op uit en ben je nog op zoek naar een leuk vakantiehuis in België mét privézwembad? Wij maakten alvast een selectie van de mooiste en leukste vakantiehuizen in België. Van gezellige vakantiehuisjes middenin de natuur tot luxe vakantiehuizen met verschillende faciliteiten.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Landhuis Eikenburg - 12 personen

Tijdens een verblijf in Landhuis Eikenburg in Ieper, zal je niet enkel versteld staan van de wondermooie natuurrijke omgeving waarin het vakantiehuis gevestigd is, maar ook van het prachtige stijlvolle interieur. Het landhuis werd duidelijk goed gerenoveerd en biedt daardoor moderne faciliteiten in vintagestijl aan. Je kan er overnachten met 12 personen en beschikt er over 4 slaapkamers, 5 badkamers, een eethoek en een perfect uitgeruste keuken.

Buiten tref je ook nog een rustgevende groene tuin met barbecuefaciliteiten aan en een seizoensgebonden buitenzwembad. Ook in de omgeving van het vakantiehuis zal je je niet snel vervelen. Je verblijft er namelijk op een steenworp van Ieper, waar je kennis kan maken met de boeiende oorlogsgeschiedenis van België. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Stoumont - 10 personen

Wie houdt van luxe en moderniteit zal het enorm naar zijn zin hebben in Natuurhuisje in Stoumont. Het huisje ligt in de mooie Roannay vallei in de Ardennen en biedt daardoor een indrukwekkend uitzicht. Je kan er overnachten met 10 personen. Het vakantiehuis is uitgerust met een seizoensgebonden privébuitenzwembad waarin je dankzij de telescopische overkapping ook kan zwemmen bij regenweer

. Bovendien verblijf je er op een prachtige locatie in het midden van de regio Ourthe-Vesdre-Amblève, niet ver van de stad Luik. In deze streek kan je fantastisch mooie wandelingen en fietstochten maken doorheen valleien en langs kleine beekjes en riviertjes. Meer info en boeken.

  1. Holiday Home Les Plachettes - 15 personen

Holiday Home Les Plachettes is gevestigd in een pittoreske 18de-eeuwse boerderij middenin de natuur. Je kan er knusse vakantiehuisjes huren voor 6 tot 15 personen. Dankzij de rustige ligging en de authentieke uitstraling van de 3 vakantiehuisjes zal je hier volledig tot rust kunnen komen. Elk huisje heeft zijn eigen keuken, tuin met barbecuefaciliteiten, terras, woonkamer en badkamer.

Verder kan je er als gast ook gebruik maken van het idyllische buitenzwembad. Heb je geen zin om elke avond zelf te koken? Na enkele minuten rijden bereik je de bewoonde wereld, waar je terecht kan voor een overheerlijke maaltijd in een van de talloze bars of restaurants.

Holiday Home Les Plachettes ligt in Flobecq. Deze omgeving is gekend om zijn heuvelachtig landschap en je kan er dus leuke wandelingen en fietstochten maken. Verder kan je met de wagen ook een bezoekje brengen aan de nabijgelegen Gavers, Pairi Dhaize en verschillende steden. Meer info en boeken.

  1. Luxurious Villa ’t Kasteelhof - 16 personen

Op een steenworp van Genk, Hasselt, Maastricht en Sint-truiden tref je Luxurious Villa ’t Kasteelhof aan. In deze imposante villa kan je verblijven met maximaal 16 personen. De villa is gelegen in Veulen en bestaat uit een perfect uitgeruste keuken, een grote tuin met barbecue en een wellnesscentrum met overdekt binnenzwembad, hot tub en sauna.

Bovendien kunnen gasten er zich ook vermaken tijdens een wedstrijdje tafeltennissen of tijdens prachtige fietstochten in de omgeving waarvoor je fietsen kan huren bij de vriendelijke gastheren. Meer info en boeken.

  1. Villa in Manhay met verwarmd buitenzwembad - 22 personen

Al van bij het binnenwandelen van deze villa in Manhay met verwarmd buitenzwembad zal je vrolijk worden van het kleurrijke interieur. Het volledige vakantiehuis werd namelijk modern ingericht en afgewerkt met felle kleuren. De villa biedt een eigen privézwembad, airconditioning, wifi, een goed uitgeruste keuken, 7 badkamers met hot tub en 9 slaapkamers. Het is dus een gigantische villa waar je kan overnachten met 22 personen. Bovendien kan je van hieruit heel wat mooie streken gaan verkennen. Zo bereik je met de wagen al snel het pittoreske Roche-en-Ardenne, Durbuy en Spa. .

  1. Natuurhuisje in Durbuy - 10 personen

Natuurhuisje in Durbuy is een gezellig vakantiehuisje voor 10 personen nabij Durbuy. Dankzij het ruime aanbod aan faciliteiten zal je hier niks te kort komen! Je kan er namelijk ontspannen in de jacuzzi of sauna, zwemmen in het verward buitenzwembad, genieten van de zonsondergang op het terras met panoramisch uitzicht en petanquen op de jeu-de-boules-baan.

Binnenin de villa vind je een sfeervolle open keuken, een knusse woonkamer dat afgewerkt werd met houten elementen, 5 slaapkamers en 5 moderne badkamers. Rondom het natuurhuisje kan je wondermooie wandelroutes volgen, golfen, kajakken en rotsklimmen. Meer info en boeken.

  1. Villa Dakota in Durbuy - 12 personen

Villa Dakota (Durbuy) is de perfecte verblijfplaats voor een uitje met de hele familie (12 personen). De villa beschikt over een balkon van waarop je geniet van een indrukwekkend uitzicht over de omgeving, 4 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Kinderen kunnen zich hier uitleven op de kinderspeelplaats. Daarenboven kan je hier ook zwemmen in het buitenzwembad of relaxen in het bubbelbad.

Dankzij de ligging van het vakantiehuis nabij Durbuy kan je in de omgeving deelnemen aan heel wat avontuurlijke activiteiten. Zo kan je er fietsen, kajakken en minigolfen, en in de winter kan er zelfs geskied of gelanglauft worden. Meer info en boeken.

  1. Ruime vakantiewoning in Waimes - 19 personen

Luscious Holiday Home in Waimes with Pool Sauna is gevestigd in een typisch landelijk huisje in Robertville. De vele authentieke elementen in het interieur, zoals de stenen muren, de houten plafonds en de grote lusters, creëren er een warme sfeer. In het huis kan je gebruik maken van een luxueus binnenzwembad met ligstoelen, een ruime sauna, een hot tub en een tuin met barbecue.

Bovendien beschikt het huis ook over 9 slaapkamers, een ruime keuken, een eetruimte en 7 badkamers. Hierdoor kan je er overnachten met maximum 19 personen. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Terre de Lumière - 12 personen

Wie de verborgen schoonheden van West-Vlaanderen wilt gaan ontdekken kan eens een kijkje nemen bij Terre de Lumière. Dit prachtige vakantiehuis ligt namelijk op een steenworp van de historische stad Brugge en Knokke-Heist. Bovendien ligt het ook aan de grens met Nederland waardoor een bezoekje aan het bekende Zoutelande zeker aan te raden valt! Het vakantiehuis bestaat uit 6 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, 3 badkamers, een tuin met terras en een prachtig buitenzwembad. Je kan er dan ook overnachten met 12 personen. Meer info en boeken.

  1. Vakantieverblijf Letha - 13 personen

Bij vakantieverblijf Letha zal het stijlvolle interieur met pastelkleuren je direct opvallen. Het vakantiehuis in Asper biedt overnachtingen aan aan groepen van maximaal 13 personen. De 7 slaapkamers, 4 badkamers, de eethoek en de keuken werden allemaal ingericht met oog voor detail en met moderne faciliteiten. Hierdoor zal je hier alles vinden wat je nodig hebt!

Bovendien tref je buiten ook een gezellige tuin met barbecue en een privézwembad aan. Wie echt volledig wilt ontspannen kan daarenboven gebruikmaken van de sauna. Vanuit deze ruime villa kan je tenslotte ook een bezoekje plannen aan Gent, dat slechts op 20 kilometer ligt. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgidsen België

Wil jij ook graag België zo goed mogelijk verkennen? Dat kan! Download onze gratis reisgidsen en mis niets van je verblijf!

AntwerpenArdennenBelgische KustBruggeBrusselGentHagelandHaspengouwHenegouwenPajottenlandVlaamse ArdennenWesthoek
Reisgids AntwerpenReisgids ArdennenReisgids Belgische KustReisgids BruggeReisgids BrusselReisgids GentReisgids HagelandReisgids HaspengouwReisgids HenegouwenReisgids PajottenlandReisgids Vlaamse ArdennenReisgids Westhoek

Staycation in België? Nog op zoek naar inspiratie voor je autovakantie? Download dan ook zeker onze rondreizen en uitgestippelde wandelingen, zo mis je niets van het prachtige land. Bekijk ons volledige aanbod rondreizen in België.

Ardennengids

Gratis reisgids Ardennnen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?