Reacties op Spookstad Doel bezoeken: het verlaten dorp nabij Antwerpen - België"

15 ervaringen

- 30 september 2023 - Ron Wijdeveld

In Doel 2013 geweest. Er was vrijwel niets dichtgespijkerd met metalen platen en de grafitie was in volle glorie te bewonderen. Hier óók veel foto's van gemaakt. Jammer dat het meer een toeristische atraktie is geworden wat weer allerlei lieden aantrekt welke er een rommeltje van maken. Misschien wordt e.e.a. weer bewoonbaar gemaakt alhoewel dit veel energie en geld zal kosten. 'Het hart is er uit' en dit zegt veel

- 14 juni 2023 - Karen Fokkema

Pracht dorp om te bezoeken. Doordeweeks ontzettend rustig, konden met de auto het dorp in rijden zonder registratie. Mocha dit niet kunnen dan is er genoeg ruimte om in de buurt te parkeren. Borden met uitleg geven de historie van enkele panden. Prachtige muurschilderingen en overgroeide en haast overwoekerde panden en wandelpaden maken voor een aparte gewaarwording.

- 5 juni 2023 - Chris D'haen

leuk, de meeste ken ik reeds maar het was mij om die paar andere locaties te doen bedankt.

- 29 oktober 2022 - Kevin

Vandaag geweest als Nederlander wist niet dat je van België moest zijn en hoe je dan moest melden maar kon zo tussen de paaltjes door met de auto dus dat uiteindelijk gedaan

- 25 juli 2022 - Marie

Een leuk, oud en verlaten dorp waar we een mooie wandeling konden doen, tussendoor iets dronken bij de lokale horeca en de zeilschepen vanuit de haven van Antwerpen zagen vertrekken.

- 26 september 2021 - Daan

Wou op een zondag het stadje eens bezoeken. Eenmaal binnen werd ik terug gestuurd als Nederlander, die mochten van de meneer er niet in, dit was op een Zondag. Vind dit nergens opslaan. Zouden ze dan ook maar eens moeten doen in Zeeland, in het weekend.

- 6 juli 2021 - JMV

Leerzaam en interessant

- 12 april 2021 - Raoul

Zeer goede basis om in de spookstad rond te slenteren. Pech, maar geen enkel cafeetje open.

- 9 maart 2021 - sylveer Eeckhout

Mooie dag uitstap gedaan naar Doel, geeft toch een raar gevoel dit verlaten dorp. Maar zeer mooi gelegen aan de schelde, minder mooi is er naar toe rijden door de haven maar dit moet je ook eens gezien hebben.

- 25 november 2020 - Sylvia Strijbos

Met deze wandelgids ken je een heel stuk geschiedenis van Antwerpen. Tof om Zo Antwerpen beter te leren kennen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?