Ervaringen "Wandeling langs de bronnen van de Allerheiligen"

31 ervaringen

- 1 oktober 2022 - marc loyson

Gedegen werkstuk. Vol nuttige informatie.

- 17 september 2022 - Harry De Winde

Dank zij deze gids hebben we de mooiste plekjes in het Zwarte Woud kunnen ontdekken;

- 9 augustus 2022 - blommaerts

een niet te missen brochure als je het Zwarte Woud wil ontdekken

- 6 augustus 2022 - Harrie

Prima website

- 11 juli 2022 - conny de ruysscher

Leuke tips gevonden voor bezoekjes aan stadjes, mooie wandelingen, ... gaat van pas komen want wij vertrekken volgende week naar het Zwarte Woud !

- 17 juni 2022 - Alex Peeters

Het Zwarte Woud is voor mij een onbekende. De reisgids maakt me nieuwsgierig om deze regio te verkennen. Duidelijk beschreven autoroutes en wandelingen, bekende en minderbekende bezienswaardigheden nodigen uit om te vertoeven in deze streek. Ik kijk ernaar uit!

- 14 juni 2022 - Ellen De Letter

Leuke, interessante site. Ik ben mijn reis naar het zwarte woud aan het plannen, en vind hier alle informatie die ik nodig heb.

- 31 mei 2022 - Erik Polfliet

Geert, ik vond het heel nuttige informatie en ga deze zomer zeker enkele van deze wandelingen doen. De foto's spreken tot de verbeelding. Ik kijk er naar uit om te genieten van de geweldige uitzichten en prachtige watervallen terwijl ik tegelijkertijd aan mijn conditie werk. mvrgr., Erik

- 24 april 2022 - arnold sevenoo

Duidelijke en gerichte reisgids

- 1 maart 2022 - Peter Leenders

De reisgidsen (die van Noorwegen hadden we al compleet) maar ook die van Het Zwarte Woud geven een schat aan informatie van alle bezienswaardigheden. En met name de routes daar naartoe en de tussenstops zijn heel handig om je vakantie nuttig en mooi in te plannen.

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?