Wandeling langs de Noordkaap op Aruba

  • Startpunt: Natural Bridge Aruba
  • Eindpunt: Natural Bridge Aruba
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 4,9 km
  • Duur: 1,5 uur
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wandel langs de natuurlijke brug en Blackstone Beach van Aruba

Vanaf de natuurlijke brug brengt het Noordkaap-pad je naar het strand Andicuri, een ongerept strand omgeven door koraalkalkstenen kliffen, beroemd om zijn krachtige oceaanstromen die populair zijn bij bodyboarders. Vanaf daar kan je verder naar Blackstone Beach en Noordkaap, een van de mooiste bezienswaardigheden op Aruba.

Blackstone Beach is plaatselijk ook bekend als Boka Imdjek, waar zich veel kleine zwarte steentjes hebben opgehoopt. Het is het enige zwarte rotsstrand van Aruba, lang geleden ontstaan door de verschuiving van de tektonische platen. Even voorbij dit strand ligt een inham verstopt met een klein natuurlijk zwembad in een prachtige omgeving.

HUURAUTO: Om bij het Noordkaap-pad op Aruba te komen, heb je best een huurauto nodig. Een huurauto kan je online huren bij Sunny Cars.

ABC eilanden

Gratis reisgids ABC-eilanden downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Aruba, Bonaire & Curaçao

Ontdek de ABC-eilanden via een complete reisgids en 22 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

Route op de kaart


Geschreven door

Yenthe Elsen

Gratis reisgids ABC-eilanden downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?