FB
Koop de volledige gids voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Wenen, van Hofburg tot Museumkwartier"

29 ervaringen

- 14 mei 2018 - Hoste Nora

De twee wande!ingen waren super om de stad te ontdekken,a!les netjes uitgelegd. We hebben nog het Zentralfriedhof, het Hundertwasserhuis en het paleis van Schönbrunnen ook bezocht met als slot een concert in de Orangerie ! PRACBTIG ! Dank voor de uitgestippelde wandelingen ,hebben er al meermaals gebruik van gemaakt.

- 29 maart 2018 - Eduard De Landtsheer

Intéressante routes. Het geeft je de kans om een reeks belangrijke bezienswaardigheden in detail en et eigen ogen te kunnen waarnemen. Top!

- 26 februari 2018 - Marjo

Ik was in Wenen voor een congres. We hebben beide routes gelopen en hierdoor een geweldig deel van Wenen gezien. aansluitend hebben we nog een bezoek gebracht aan Schloss Schönbrunn. Daarna heb ik de routes nog doorgegeven aan andere congresgangers. Fijn dat er ook GPS bij was. Super!

- 17 januari 2018 - Yaron

Wij hebben deze route gelopen. Wij waren er met kerst en dan is alles mooi versierd. Goede beschrijving van de wandeling. Indien je deze wandeling loopt, passeer je alle bezienswaardigheden/ hoogtepunten. Voor een stedentrip een aanrader.

- 7 december 2017 - Coby

Ik heb deze 2 routes gedownload voor de GPS en was zeer de moeite waard. Ook de route uitgeprint en daarnaast gebruikt om te weten wat het allemaal was. Zeer tevreden.

- 1 augustus 2017 - Annie

Goede beschrijving, mooie wandelingen. indrukwekkende stad.

- 25 juli 2017 - Karin

Heel goede informatie. Wij hebben een mix van beide wandelingen gemaakt. Met de plannetjes erbij echt super! Wij gaan zeker nog eens terug en printen dan opnieuw alles uit. Bedankt!!

- 24 april 2017 - Mieke

Goed uitgeschreven wandelingen die je inderdaad de hoogtepunten laten passeren. Wij hadden erg slecht weer en hebben af en toe de metro genomen maar konden telkens goed inpikken. Even eens niet moeten zoeken of je rechts of links moet is een zaligheid ;). Een boekje met meer info over alles is wel een aanrader!

- 22 april 2017 - christiane

Heel bruikbare informatie. We hebben de stad dank zij jullie prima verkend. Onze eerste maal in Wenen. Prachtige stad, mooie architectuur, mooie kerkinterieurs. Kortom de moeite waard om zeker nog eens terug te keren.

- 20 april 2017 - Nadia, Hans, Lars, Anse en Geike

Dit was onze eerste bezoek aan Wenen, met het hele gezin kregen we de kans om deze prachtige stad te bezoeken dankzij Make a Wish. De wandelingen zijn een aanrader om de stad voor de eerste keer te verkennen. We maakten ook gebruik van de hop-on hop-of bus om een eerste indruk te krijgen van de verschillende delen van de stad. Onze fantastische ervaring brengt ons zeker en vast nog eens terug naar deze zo mooie plaats.

Koop je tickets Wenen vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Wenen vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.20
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?