FB
Koop de volledige gids voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wenen, wandelroute van Hofburg tot Museumkwartier"

34 ervaringen

- 14 november 2018 - [email protected]

Prima reisgids

- 11 november 2018 - Imschoot Hilde

Zeer bruikbare, handige beschrijving van een wandeling in Wenen (reisgids Wenen). De meeste, belangrijkste bezienswaardigheden kunnen vinden en met de korte beschrijving nog interessanter gemaakt. Nog een paar bezienswaardigheden niet beschreven in de reisgids maar met het zeer duidelijk stadsplan van Wenen op het einde van de gids toegevoegd gemakkelijk zelf te vinden en te bezichtigen. We hebben ons, dankzij de reisgids, heel goed vermaakt in Wenen en dit op een kort weekend. Zeker een aanrader !

- 10 november 2018 - Carla lesemann

Beschrijvingen zijn altijd super moeten het nog uitproberen voor wenen maar hebben dit voor andere bestemmingen ook gedaan en waren altijd in orde.

- 13 september 2018 - Maria De Pelseneer

Duidelijk uitgestippelde en beschreven wandeling. Met deze wandeling kom je niet enkel op de highlights maar ook op andere fantastisch mooie plaatsen zoals de jezuïetenkerk en de Dominicanenkerk. Wandeling met veel plezier gevolgd. Dank daarvoor

- 28 augustus 2018 - Guy Van Eetvelde

We hebben de 2 wandelingen gevolgd in de reisgids en waren heel tevreden hierover. Zo hebben we het beste gemaakt van onze trip naar Wenen en het op een goed georganiseerde manier doorgebracht. Ook de extra tips buiten de wandelingen om waren interessant om te lezen en te bezoeken (waar we de tijd hadden). Bedankt voor de info en interessante tips !

- 14 mei 2018 - Hoste Nora

De twee wande!ingen waren super om de stad te ontdekken,a!les netjes uitgelegd. We hebben nog het Zentralfriedhof, het Hundertwasserhuis en het paleis van Schönbrunnen ook bezocht met als slot een concert in de Orangerie ! PRACBTIG ! Dank voor de uitgestippelde wandelingen ,hebben er al meermaals gebruik van gemaakt.

- 29 maart 2018 - Eduard De Landtsheer

Intéressante routes. Het geeft je de kans om een reeks belangrijke bezienswaardigheden in detail en et eigen ogen te kunnen waarnemen. Top!

- 26 februari 2018 - Marjo

Ik was in Wenen voor een congres. We hebben beide routes gelopen en hierdoor een geweldig deel van Wenen gezien. aansluitend hebben we nog een bezoek gebracht aan Schloss Schönbrunn. Daarna heb ik de routes nog doorgegeven aan andere congresgangers. Fijn dat er ook GPS bij was. Super!

- 17 januari 2018 - Yaron

Wij hebben deze route gelopen. Wij waren er met kerst en dan is alles mooi versierd. Goede beschrijving van de wandeling. Indien je deze wandeling loopt, passeer je alle bezienswaardigheden/ hoogtepunten. Voor een stedentrip een aanrader.

- 7 december 2017 - Coby

Ik heb deze 2 routes gedownload voor de GPS en was zeer de moeite waard. Ook de route uitgeprint en daarnaast gebruikt om te weten wat het allemaal was. Zeer tevreden.

Wenen 4 dagen met optie expo BRUEGEL

Wenen 4 dagen met optie expo BRUEGEL

Alles in één pakket: hotel, ontbijtbuffet en vlucht h/t Brussel-Wenen. Keuze uit 3* tot 5* hotels, centraal gelegen in Wenen. Bij al onze promoties optioneel: ticket tentoonstelling Bruegel. Vertrek zonder zorgen!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?