FB

Ervaringen "Stadswandeling Trier, langs Romeinen & Constantijn + kaart"

668 ervaringen

- 11 januari 2019 - Erna reitsema

Stadswandeling in Trier gedaan: erg leuk. Informatie was duidelijk en leerzaam. Route was goed te belopen en te veraangenamen door een onderbreking met een hapje en een drankje! alle bezienswaardigheden in Trier op deze manier kunnen bekijken.

- 21 december 2018 - L.Ruiten

Leuke stadswandeling langs de bezienswaardigheden in Trier vrij duidelijk beschreven

- 16 december 2018 - Vandendriessche Berenice

Beste ik wist niet dat Trier zo mooi was. Het was de eerste maal dat we het bezocht hadden. Ook leruk om die gratis parking te vermelden.

- 13 december 2018 - Anja Roodbeen

Prachtige gezellige kerstmarkt. mooi versierde stad met de feestdagen. Echt de moeite waard.

- 12 december 2018 - Daniel Wargé

Heel leuke gids en goed uitgelegd en makkelijk

- 5 december 2018 - Henk van Kollenburg

Uitstekende tips. Goed te lopen. Prima.

- 22 november 2018 - Johny Daens

Super mooi uitgestippelde route. TOP !!!!

- 13 november 2018 - Weaver

We hebben deze wandelroute gemaakt op 2 november - weliswaar in de regen - maar dit was een heel fijne ervaring - verschillende mooie plaatsjes bezocht waar je normaal zomaar voorbijloopt. Een aanrader !

- 11 november 2018 - patricia

Zeer handig in gebruik, duidelijk uitgelegd, en door de uitleg die er bij staat heb je geen gids nodig, ben zeer tevreden!

- 10 november 2018 - Geert Vandevyvere

De stadswandeling was top!

Alle promoties Trier 3 dagen

Alle promoties Trier 3 dagen

Logeren in het hart van de stad in een prachtig 4* hotel of in een 3* charmehotel aan de rand van Trier. In beide kan je genieten van een topservice! Ook inclusief arrangementen met tentoonstelling en gastronomisch verblijf.

va.175
Boek nu

Gratis stadswandeling Trier downloaden

Download kerstmarkt Trier

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?