Waar overnachten in Trier? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Download kerstmarkt Trier

Waar overnachten in Trier? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

4 oktober 2023 in Trier0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Trier heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Trier!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Romantik Hotel Zur Glocke

Het Romantik Hotel Zur Glocke bevindt zich in het centrum van Trier op 2 minuten wandelen van de Grote Markt. In de buurt van het hotel liggen er heel wat bars en restaurants waar je ’s avonds gezellig kunt dineren. Je overnacht hier vanaf €160/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Klosterschenke

Het Klosterschenke Hotel is gevestigd in een gerenoveerd oud klooster aan de oevers van de Moezel. Het driesterrenhotel ligt op een prachtige locatie en heeft ruime tweepersoonskamers met een privé badkamer. Geniet van het uitzicht en laat je verrassen door het bruisende Trier.

Je overnacht in dit hotel vanaf €91/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Villa Hügel

Hotel Villa Hügel bevindt zich op anderhalve kilometer van het centrum van Trier en is het ideale verblijf voor gasten die houden van wellness en luxe. Het viersterrenhotel heeft 2 zwembaden, wellness-en spafaciliteiten en een eigen restaurant. Het treinstation 'Trier Sud' ligt op 5 minuten wandelen van het hotel.

Hier overnacht je vanaf €191/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Nells Park Hotel

Het Nells Park Hotel ligt in de wijk Trier Nord op 10 minuten wandelen van de oevers van de Moezel. Het viersterrenhotel heeft een eigen restaurant, een fitnessruimte en wellnessfaciliteiten. Het treinstation Trier-Noord ligt op 5 minuten wandelen van het hotel en is je verbinding met het centrum van de stad.

Je overnacht hier vanaf €132/nacht. Meer info en boeken.

  1. Blesius Garten

Hotel Blesius Garten bevindt zich op 10 minuten rijden van het centrum van Trier en ligt in een rustige omgeving. Dit viersterrenhotel heeft sinds 1998 de eerste huisbrouwerij in de stad en heeft daarnaast nog een zwembad, een restaurant en een sparuimte. Je overnacht hier al vanaf €94/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Roemischer Kaiser

Hotel Roemischer Kaiser is gevestigd in een gerenoveerd historisch gebouw in het centrum van de stad. Bezienswaardigheden in de buurt zijn het Dreikönigenhaus en de Porta Nigra en zijn zeker een must-visit tijdens je verblijf. Je overnacht in dit driesterrenhotel vanaf €107/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Aulmann

Hotel Aulmann ligt in het centrum van Trier vlakbij de historische binnenstad. De beroemde Porta Nigra ligt op 10 minuten wandelen van het hotel en is zeker een bezoekje waard tijdens je verblijf. In dit driesterrenhotel overnacht je al vanaf €108/nacht. Meer info en boeken.

  1. H-Apartments

Boek je liever een appartement tijdens je verblijf in Trier? Neem dan zeker een kijkje bij H-Apartments. Deze accommodatie bevindt zich in het centrum van de stad en heeft een tweepersoonsbed, een eigen keuken en eigen badkamer. Gasten kunnen hun wagen gratis parkeren in de ondergrondse parking.

Je overnacht hier vanaf €83/nacht. Meer info en boeken.

  1. Jugendgästehaus - Kolpinghaus Warsberger Hof

Liever wat minder uitgeven tijdens je verblijf in Trier? Het Jugendgästehaus - Kolpinghaus Warsberger Hof is een hostel, gevestigd in het centrum van de stad. Hier kun je overnachten in een slaapzaal of in een privékamer met gedeelde badkamer vanaf €40/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Restaurant Frankenturm

Hotel Restaurant Frankenturm ligt in het centrum van Trier op 300 meter wandelen van het beroemde ‘Dom van Trier’. De kamers in dit hotel zijn ruim en modern ingericht en hebben een eigen badkamer. Je overnacht hier al vanaf €61/nacht. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis stadswandeling Trier

Is het de eerste keer dat je Trier bezoekt? Download dan zeker onze reisgids Trier inclusief een gratis stadswandeling Trier en ga zelf op pad. Ideaal om Trier volledig te verkennen op eigen tempo!

Trier

Gratis stadswandeling Trier downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?