Ervaringen "Wandeling door Rotterdam langs de bezienswaardigheden"

576 ervaringen

- 21 oktober 2021 - Nadine

De mooiste plekjes van Rotterdam gezien🤩. Een weekendje weg om over te doen . Doen dus 👍🏻

- 19 oktober 2021 - Colette van Eeckhoutte

Ben er nog niet geweest... er zijn enkel plannen. En voor ik vertrek wil ik eerst plannen en zeker weten dat het weer mee valt. Dus gids komt zeker en vast nog van pas. Uit het verleden weet ik dat die gidsen geweldig zijn. Zeer goed leiddraad.

- 6 oktober 2021 - Mariëtte

Goede stadswandeling. Ideaal om de stad te ontdekken en niets te missen. Aanrader!

- 29 september 2021 - Bernadette Rossel

Fijne gevarieerde wandeling waar de kilometers worden gelopen zonder eing besef

- 27 september 2021 - Hub Scheepers

Een duidelijke mooie stadswandeling. Dit zoals eerdere ervaringen met stadswandelingen 👍

- 26 september 2021 - Tim

Handige wandeling door Rotterdam, met alle bezienswaardigheden en route. Zeer goede beschrijving en ervaring!

- 11 september 2021 - Myriam Saelens

Zeer duidelijke gids met veel nuttige informatie. Enkel een probleem gehad om de Markthal te vinden door werken die werden uitgevoerd onderweg.

- 2 september 2021 - Luc Moors

Klaar en duidelijke uitleg. Niets op aan te merken. Mvg Luc Moors

- 2 september 2021 - Janine

Uitstekende gids om alle bezienswaardigheden van Rotterdam te zien!!

- 29 augustus 2021 - Maria Vangool

Interessante stad. Wij waren er 1 dag, dat is te kort om alles te bezichtigen. Lekker geluncht bij bar-restaurant PRACHTIG, met zicht op de Erasmusbrug.

Rotterdam 3 dagen met ontbijtbuffet en fietshuur

Rotterdam 3 dagen met ontbijtbuffet en fietshuur

Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet en 2 dagen gebruik van fietsen.

Gratis stadswandeling Rotterdam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?