FB
Volledige reisgids kopen voor € 5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Rome: Fonteinen en pleinen + kaart"

88 ervaringen

- 13 mei 2018 - Dirk

Toffe gids , alle interessante punten in een wandeling opgenomen.

- 5 november 2017 - Marcel

Beide wandelingen starten op dezelfde plaats. En bijgevolg zijn eerste monumenten dezelfde(eerste kilometers van de wandeling.). Maar met duidelijke uitleg , route is duidelijk beschreven. Ze waren heel nuttig.

- 10 september 2017 - Pia

Beide wandelingen gedownload maar deze waren identiek. Er was dus een foute link. Hebben de wandeling slechts als bijkomende handleiding benut. We hebben reeds meerdere wandelingen van jullie gedownload en steeds met succes bewandeld.

- 6 april 2017 - Hans

we hebben beide wandelingen afgewerkt, we hadden daar wel een week voor nodig. Zeer goed tesamen met de gpx viewer. Het is ons zeer bevallen. Het is niet de eerste keer dat we jullie wandelingen gebruiken en zeker de laatste keer niet, bedankt ! We hebben ook het Doria Pamphilj privaat museum bezocht, dit is echt een ABSOLUTE aanrader.

- 20 maart 2017 - Ingrid

De reisgids dient als voorbereiding op onze geplande citytrip Rome. Zoals steeds gaan we jullie duidelijke wandelingen gebruiken en zijn de talrijke tips en goede informatie heel welkom. Zelfs het voorbereiden is al fun wanneer je de gids leest,

- 7 maart 2017 - Anne

Heel bruikbare informatie. We hebben de route niet gewandeld omdat we tickets hadden voor de hop on hop of bus maar dankzij jullie informatie wisten we bij elke afstapplaats wel heel wat nuttige en leuke weetjes.

- 27 februari 2017 - colpaert

we hebben nog geen ervaring met deze route, maar elke jaren vergaar ik via u reisroutes info voor de volgende reis. Nu we een korte huwelijks trip geboekt hebben in de paasvakantie naar Rome, kunnen we dankzij uw info veel zien in korte tijd

- 23 december 2016 - Annie Rozeboom Wierenga

Wij zijn nog niet naar Rome geweest. Dit is alvast voorbereiding. Ik vraag het altijd bij jullie aan omdat de routes altijd perfect in elkaar zitten. Chapeau

- 8 november 2016 - riet

goede route, alle hoogtepunten met basisuitleg.makkelijk te volgen.

- 1 augustus 2016 - Elisabeth

zeer mooie route, goed omschreven en veel informatie erbij. In april bezocht. Fontane delle Api leeg ivm werkzaamheden ernaast.

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 3* en 4*

Rome 4 dagen winterpromoties incl. vlucht en hotel 3* en 4*

Onze promoties zijn steeds inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Brussels Airlines. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel en vergeet onze gratis reisgids met 2 wandelroutes niet te downloaden.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?