Ervaringen "Marseille stadswandeling langs alle bezienswaardigheden + kaart"

53 ervaringen

- 12 oktober 2021 - Lut Cafmeyer

Mooie stadswandeling,puik werk!

- 12 oktober 2021 - Mireille Morias

Steeds supergidsen met veel bruikbare info.

- 15 augustus 2021 - Ahmed El Akili

Fantastisch...zonder deze route had ik veel bezienswardigheiden gemist..volgende reis weet ik op ik kan rekeennen ..hartelijk bedankt

- 3 augustus 2021 - Anja

Duidelijke gids met goede info en wandeling. We hadden dit zonder deze gids nooit bepaalde plekken bezocht of gezien.

- 25 juni 2021 - Marc

Zeer bruikbare, duidelijke gids!

- 1 augustus 2020 - Serge

Tijd te kort zoals elke vakantie maar zeker een aanrader. Wij komen zeker nog terug.

- 4 maart 2020 - J J Haasdijk

Ziet er echt prima uit, maar door een onverwachts sterk ingekort verblijf heb ik er niet veel ervaring mee op kunnen doen.

- 23 januari 2020 - Marjolijn

Prima maar laat het op mijn telefoon staan want het is te groot om uit te printen. Nogmaals dank

- 2 december 2019 - Louisette

Ik ben mijn vakantie nog aan het voorbereiden. Wij gaan maar in februari 2020 naar Marseille. Dank u wel voor de mooie wandelingen

- 18 augustus 2019 - Vivian

Aan de hand van deze stadswandeling hebben we een hele mooie route gelopen door deze onverwacht prachtige stad. Ook de mogelijkheden om hier en daar af te wijken van de route of een alternatief vervoer te nemen (het treintje) heb ik gewaardeerd.

Gratis stadswandeling Marseille downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?