Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Parijs: Montmartre en de Sacre-Coeur + kaart"

70 ervaringen

- 12 februari 2014 - Marc Oldyck

Was een leuke wandeling, zeker op een zonnige winterdag.Een tip misschien, vertrekpunt verleggen naar Gare du Nord (aankomst Talys) zou een pluspunt zijn als ook wandeling laten eindigen aan de Moulin Rouge dat daar niet zover af is. Heb deze wandeling zo uitgevoerd.

- 5 januari 2014 - eeckhout eric

het was een nuttig basiswerk , zodat we het maximum gehaald hebben uit ons bezoek met dank

- 17 september 2013 - Michel

zeker een paar punten tegengekomen op deze wandeling die de moeite waren.toch op sommige delen van de wandeling wat verwarrend.niet direct een aanrader.

- 15 augustus 2013 - Elli Peeters

Het kerkhof vonden wíj zeer speciaal en is een bezoek meer dan waard. De weg naar de molen was niet goed uitgelegd maar een beetje verkenner vindt het wel. Leuk, een aanrader.

- 10 juli 2013 - Maud

De route langs en op het kerkhof is zeer rustgevend, even geen geruis van het verkeer. Op zoek naar het graf van Dalida, een francaise met een gietertje heeft ons er heen gebracht. Leuke restaurantjes en cafeetjes op de wandelroute. dit is in juli dus vreselijk druk en trop cher.

- 26 april 2013 - EB

Deden een groot stuk van de wandeling met groepjes leerlingen, viel heel goed mee!

- 18 april 2013 - Henk Houwen

Leuke wandeling, leuke tips van allerlei aard... enkel foutje bij bocht van Rue Lepic, want daar rechtdoor - ontbreekt de naam van de zijstraat Rue Tourlaque - naar Rue Caulaincourt naar het kerkhof. Tip : op hoek (C) Rue Saint-Vincent / rue des Saules vind je het mooie beroemde cafeetje "Le lapin agile" of maison rose ; even verder in dit zijstraatje Reu de l'Abreuvoir ook op Place Dalida een standbeeld van Dalida !

- 16 februari 2013 - Nele D

Mooie wandeling. We hebben even "verkeerd" gelopen, maar daardoor wel de Moulin Rouge gezien! Het graf van Dalida hebben we niet gevonden, net als dat van Adolphe Sax.

- 27 november 2012 - Anne Marie

Echt aan te raden wandeling! Alleen staat de "mur des Je t'aime" op nr 15 van de plattegrond, niet 16

- 16 oktober 2012 - marcel dochy

een hele verrijking : we zijn 2X geweest.jullie wandelroutes zijn verrrassend goed. veel leuke plaatsjes gezien, waar we anders nooit zouden komen. mijn hervaringen geef ik zeker door aan vrienden. Monmartre was zelfs bij regenweer mooi. na wat zoeken het praalgraf van Dalida gevonden.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?