Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Parijs: Montmartre en de Sacre-Coeur + kaart"

70 ervaringen

- 13 oktober 2012 - marcel dochy

een leuke ervaring. Montmartre was zelfs bij regenweer mooi. hebben zelfs het graf van Dalida gevonden. jullie tips zijn zeer doel- treffend en juist

- 9 augustus 2012 - Hemelsoet Robert

We kennen Montmartre al vrij goed, en toch bracht deze wandeling ons op enkele onbekende plekjes. Aan te raden, want alle niet te missen bezienswaardigheden komen er in voor, en tevens voel je je in de sfeer van Amelie Poulend.

- 20 mei 2012 - Karel Pierssens

De wandelroutes van "Reisroutes.be" zijn een echte aanrader. Ik maak er geregeld gebruik van en heb enkel goede ervaringen en herinneringen. Montmartre was geen uitzondering. Ik kan deze aan iedereen aanbevelen. Zeker eens doen.

- 16 mei 2012 - Martine

Montmartre is gewoonweg zalig !!!

- 11 mei 2012 - Tassie

Het was een hele leuke en charmante wandeling door Montmartre. We hebben veel leuke plekjes gezien. We zullen de wandeling dan ook graag doorgeven aan anderen die een bezoek gaan brengen aan deze stad. Enig puntje van aandacht is misschien dat we de ingang van het kerkhof niet hebben gevonden met de aanwijzingen.

- 23 april 2012 - Theunis

Het was een leuke wandeling langs straten en plaatsen waar je anders misschien aan voorbij zou lopen. Vermits er nog niet veel bladeren aan de bomen stonden, konden we nog vele gebouwen beter zien ( o.a. de 2 molens) en hadden we een mooi zicht over de stad. Dus een aanrader voor een lentewandeling. Duidelijke bewegwijzering en voldoende uitleg. Prima!

- 16 februari 2012 - Jennifer Tahon

Bedankt voor deze mooie samengestelde route, we waren met 4 vriendinnen, ook voor de 1e maal met de auto naar Parijs (spannend), maar met jullie gegevens was het dan ook de moeite waard,mijn papa had alles uitgeprint, echt top, we zullen waarschijnlijk nog eens moeten gaan, want wegens tijdsgebrek hebben we een aantal zaken (nog) niet kunnen doen. Voor diegenen die dit leest, zeker doen. Hartelijk dank, en vriendelijke groetjed

- 6 november 2011 - Marleen

We hebben deze route gewandeld met ons gezin. Leuke wandeling, die ons voorbij mooie plekjes leidde. Het kerkhof konden we niet vinden via de beschreven route. Hiervoor hebben we een stratenplan gebruikt. Proficiat voor de mooie route!

- 24 oktober 2011 - Hanke

2 dagen in Parijs en ook deze route gelopen. Het was mijn eerste bezoek, dus ik keek mijn ogen uit. Voor mij was dit de minst gemakkelijke route want het kerkhof van Montmartre kon ik niet vinden. Maar verder alle lof voor jullie wandelroutes!

- 7 oktober 2011 - Richard

Zijn net terug van ons bezoek aan Parijs. Wij logeerden in de buurt van Montmartre en hebben veel plezier beleefd aan de wandeling Parijs Montmartre. We hebben de wandeling iets aangepast zodat wij ook voorbij de "Mur des je t’Aime" kwamen gelegen op de square Jehan Rictus. Montmartre is een gezellige wijk met veel sfeer 's avonds op de trappen van de sacré-coeur

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?