Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Parijs: Montmartre en de Sacre-Coeur + kaart"

70 ervaringen

- 7 juni 2015 - Juliette

De wandeling Montmartre was super gezellig de moeite waard. Hebben ook een deel van de wandeling start aan Notre Dame gedeeltelijk gedaan, gebrek aan tijd. Hebben er ook van genoten. Dit is dan voor een volgende keer.

- 5 maart 2015 - dirk

Parijs, zeker de moeite om er een eens te gaan vertoeven. Mooie wandeling langs gezellige straatjes, Een weekend is wel kort als je onderweg van alles erbij wil nemen. We gaan zeker nog terug.

- 9 oktober 2014 - Anna

Parijs vind ik een van de mooiste steden van Europa. De wandeling naar Montmartre was geweldig als vanouds. De sfeer, de mensen en het prachtige weer maakten het perfect. De Sacre Coeur vind ik iedere keer weer een bezoek waard. Op place du Têtre kun je heerlijk eten en drinken en er is zoveel te zien.... Kortom :SUPER

- 27 augustus 2014 - Christine

Een hele mooie wandeling met vooral veel rustige kleine straatjes en steegjes vooraleer je 'boven' bent. Een echte aanrader !

- 19 augustus 2014 - BONNEWIJN Muriel

super toffe wandeling.Montmartre is een heel mooi " quartier de Paris". Het kerkhof is zeker de mooite waard.We gaan zeker nog eens terug naar Parijs want er is zo veel de zien!

- 15 augustus 2014 - De Zutter-De Vos

Fijne wandeling - Montmartre is super en met het kerkhof erbij is het compleet. Vergeet het graf van Dalida niet!!

- 30 juli 2014 - Luc Vanden Abeele

We hebben voor de tweede maal een driedaagse reis Parijs achter de rug. Parijs en Montmartre is meer dan de moeite waard. De wandeling op Montmartre is de moeite waard

- 10 juni 2014 - Ans

Een gezellige wandeling door - voor ons - één van de mooiste stukjes van Parijs. Het is een wandeling die je toelaat ten volle te genieten van de omgeving. Zeker het cimetière de Monmartre is de moeite meer dan waard; net omdat het geen al te lange wandeling is, kan je genoeg tijd uittrekken om dit kerkhof te bezoeken.

- 21 mei 2014 - linda

gewoonweg heerlijk, net zoals gans Parijs ! inderdaad ideaal op een eerste of laatste dag in de lichtstad dankjewel !!!

- 11 maart 2014 - Anthony Van Mol

Deze wandeling is zeker een aanrader, niet te lang, dus handig op een laatste dag of zo (heb ik zo gepland en was top). Maar ik zou zeker de Moulin Rouge er nog bijzetten, helemaal niet ver van het kerkhof en een meenemer. Kleine opmerking, er staat bij route VLAK genoteerd, nu voor mensen die moeilijk stappen of zo is dit zeker niet vlak, heel veel hellingen en heuveltjes in dit korte stukje wandeling, toch rekening mee houden, alsook trappen :) Voor de rest weer een super ervaring met de wandelingen uitgeschreven door reisroutes.be !!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?