Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Rouen stadswandeling: verken het historische centrum"

199 ervaringen

- 24 mei 2022 - FRANK

zeer mooi. de moeite waard.

- 6 november 2021 - JCJV

Zeer duidelijke beschrijving, en met de route in de hand al het mogelijke dat ons interessant leek kunnen ontdekken. Topklasse.

- 2 maart 2020 - Jacobs Dirk

Zeker interessant om alles op te zoeken.

- 16 september 2019 - August DE MEY

Ben nog niet vertrokken naar Normandië dat is pas binnen een tweetal weken. De gids over Rouen valt geweldig mee : een ideaal werk- en wandeldocument. Ik geef mijn bevindingen over zowel Rouen als over de reisgids Normandië na de reis weer !!!!

- 18 augustus 2019 - kurt haelvoet

leuke reisroute voor stadswandeling in rouen;alles duidelijk en makkelijk te volgen weg met omschrijving van de plek waar je bent.zoek veelal stadswandelingen via reisroute.

- 16 augustus 2019 - Pascal

Mooie wandeling. Hoewel we deze stad bezochten tijdens de week was het er behoorlijk druk, zonder evenwel "verstikkend" te zijn. Opvallend hoe dicht bij mekaar de kerken hier staan.... Dank aan Marie voor de tips, parking was inderdaad superhandig en spotgoedkoop .... Misschien moet men hier in België een voorbeeld aan nemen om onze steden leefbaarder te maken ?

- 11 augustus 2019 - Eddy Vanheyst

Hel uitgebreide reisgids.Schitterend.

- 4 augustus 2019 - Richard

Fantastisch Normandië!

- 23 juni 2019 - Marie

Leuke stadswandeling. Vooral het museum van de smeedkunst kon ons bekoren. We vonden er zulke mooie oude gebruiksvoorwerpen waarvan vele nog bestaan weliswaar in een moderner kleedje... ook supermooie juweeltjes. Heel mooie setting trouwens en een heel uitgebreide collectie!!. De ingang is gratis! De kathedraal bezoeken is zeker een must. De buitenkant vonden we mooier dan de binnenkant. Deze geeft een beetje een grauwe indruk. De kerk Jeanne D'Arc is heel speciaal. Het gebouw ligt precies gekoppeld aan de nevenliggende markt. De vorm van het gebouw is uniek. Binnen is het heel modern, zeer kleurrijk (hoge glasramen) en toch rustgevend zo midden het centrum. De Aire Saint-Maclou: een prachtig binnenplein. Jammer voor ons dat er momenteel volop stellingen staan voor de renovatie. Wij hebben de auto geparkeerd op parking Mont-Riboudet-Kindarena. Dit kan alleen gekoppeld aan een busticket. Je betaalt eenmalig 3,90 euro aan de kassa in de parking zelf en je kan voor die prijs heen en terug naar het centrum met max. 5 personen! Bussen T1 en T2....en zes stops verder sta je al aan het startpunt. Bij de terugkeer scan je je parkingticket en één busticket.. Supermakkelijk!

- 18 mei 2019 - Antonio naranjo bueno

Heel toffe gids met info en leuke weetjes over de verschillende bezienswaardigheden. Leuke wandelingen. Duidelijk en overzichtelijk.

Rouen 4 dagen hotel 4* met ontbijtbuffet

Rouen 4 dagen hotel 4* met ontbijtbuffet

Het Hôtel Littéraire Gustave Flaubert **** ligt in het historisch hart van Rouen. Het is een Best Western designhotel met hommage aan de schrijver Flaubert. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?