FB

Ervaringen "Stadswandeling Bergen: Ontdek Mons met deze gratis wandeling"

604 ervaringen

- 7 augustus 2020 - Erwin Heeren

Heel aangename, leuke wandeltocht. Ook in ons eigen landje kunnen we mooie plekken ontdekken. De wandeltocht komt ook regelmatig in de buurt van de grote markt, waar het heel aangenaam zitten is. Belfort en omgeving, het Mundaneum en het huis Losseau zijn aanraders.

- 2 augustus 2020 - Ilse

Mooie wandeling die je de belangrijkste dingen van Bergen laat zien👍

- 11 juli 2020 - Josee Heylen

Dank zij jullie rondwandeling hebben wij mooie plekjes van Mons ontdekt waar we anders zeker niet zouden komen. Ook de bijbehorende teksten zijn zeker interessant om te lezen, dit geeft een mooi totaalbeeld ! Dank je wel en 👍

- 3 maart 2020 - Davy

Zalige wandeling. Ik vermoed dat we alle interessante plaatsen gezien hebben. Echt een aanrader! Ideaal om de stad te ontdekken in een korte tijd!

- 18 februari 2020 - ANNE

Mons is een verrassende stad voor te ontdekken. De stadswandeling gaf een mooi beeld van wat er te beleven valt. Alleen spijtig dat zoals in veel steden nu gaande is, dat veel winkels verhuisd zijn naar het shoppingcentrum net buiten de stadskern.

- 23 januari 2020 - Herman

Zeer tevreden over deze stadswandeling. De restaurants: "Cocotte" zag er op vrijdagmiddag en om 10 voor twaalf niet uit alsof het nog open ging, "Vilaine Fille Mauvais Garçon" is volgens internet permanent gesloten. Het station van Mons is nog niet af, en het ziet er niet naar uit dat het snel zal gebeuren. Dat is bij aankomst wat verwarrend omdat de containers van het huidige station een paar honderd meters van het stationsplein liggen, van waar de wandeling beschreven is. Handig dat er een goede stadskaart met de wandeling toegevoegd is. De Rue de la Réunion wordt heraangelegd, en was niet toegankelijk, maar we konden makkelijk rondlopen langs de winkelstraat.

- 27 december 2019 - Jo

Stad oogt niet zo fraai, de voetpaden waren zeer hobbelig.

- 13 december 2019 - Wilfried Kempen

Mooie wandeling met een zeer goede routebeschrijving

- 4 december 2019 - Lily costers

Heel handige handleiding om de stad te verkennen. De tips om iets te eten waren welkom. Leuke stadswandeling en stad.

- 20 november 2019 - Lutgart Van Bouwelen

Zeer goede leidraad om de stad Mons te verkennen.

 

Gratis stadswandeling Bergen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?