Ervaringen "Stadswandeling Milaan: Van de Dom tot modehuizen"

107 ervaringen

- 8 februari 2024 - Hmm43

De wandeling in Milaan ga ik pas over enkele maanden maken! Maar de wandelingen van Reisroutes zijn zo leuk om te doen, zo gemakkelijk te volgen dat ik deze alvast gedownload heb. Mijn ervaring met deze wandelingen zijn heel goed!

- 24 januari 2024 - Rita Delcor

prima gids met uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden en praktische wandelroutes om die te bezoeken , ook de tips zijn uitstekend.

- 11 december 2023 - Johan Blaaupot

Dit was de eerste keer dat ik in Milaan ben geweest. Door de wandeling heb ik de stad op haar mooist kunnen zien. Het bracht mij op plekken die ik van te voren nog niet had gevonden. Super!!

- 16 augustus 2023 - Sammy De Groote

Beste Ik heb heel handig gebruikt gemaakt van alle tips, lijstjes, beschrijvingen, ... en heb zo nog verder gezocht uit eigen beweging: jullie gaven me prima inspiratie en hielpen me op weg om heel veel in 1 week Milaan te zien. Doe zo verder ... Erkentelijke dank! Sammy

- 1 augustus 2023 - Renate

Fijne duidelijk omschreven route.We hebben genoten van het begin tot het einde ! Ook de bezichtiging van de dom was geweldig en erg fijn om niet in de lange wachtrij te hoeven staan. Al waren we maar een dag in Milaan toch hebben we veel gezien en ook nog tijd gehad om te shoppen. Echte aanrader

- 17 juli 2023 - Mieke Naessens

De stadswandeling zoals beschreven door jullie, brengt je naar alle highlights van de stad. De afwisseling is aangenaam. Ze is klaar en duidelijk. Ook gemakkelijk te splitsen in twee delen als je meer tijd wil spenderen in één of ander gedeelte van de stad. Bedankt!

- 10 juli 2023 - Eline Peters

Ik vind het een prettige reisgids waar ik veel tips uit heb gehaald. Het is fijn omdat er plekken in staan die ik zelf nog niet wist.

- 26 juni 2023 - Mieke Naessens

We zijn onze reis naar het Lago Maggiore aan het voorbereiden. Eén dag Milaan zit daar zeer bij. Ik ben ontzettend blij met de voorgestelde stadswandeling. Mijn partner is geen 'city-tripper'. Maar met deze mooi beschreven stadswandeling kon ik hem vlug overtuigen van de kwaliteit van een dagtrip. Dankjewel voor de uitvoerige en toch haalbare beschrijvingen. Ik verheug mij op onze trip Milaan in de tweede week van juli.

- 17 juni 2023 - Godelieve NOTRE

Uitstekende leidraad bij een bezoek aan deze mooie stad

- 11 juni 2023 - André Lardenoit

Goede gids met de belangrijkste bezienswaardigheden.

Gratis stadswandeling Milaan downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?