FB

Ervaringen "Stadswandeling Milaan: Van de Dom tot modehuizen"

62 ervaringen

- 11 oktober 2018 - peremans nadine

de stadswandeling voldoet aan de verwachtingen dankje

- 28 september 2018 - jufmon

korte , gezellige wandeling, chique winkels,natuurlijk de duomo is het prachtigste, wat een majestueus gebouw! tip: wijk Brera , die ze steeds omschrijven als gezellig met vele restaurantjes....oppassen als je niet te veel wil betalen voor ondermaats eten ( ofwel hebben wij juist pech gehad) 60 euro voor een pizza, gnocci, halve liter wijn en 2 desserts die uit een verpakking leken te komen, zodus...

- 16 augustus 2018 - Mireille

Heel goed uitgelegd hebben er goed gebruik van kunnen maken

- 22 mei 2018 - Ton

Geert, ik zou bij het bezoek aan de Domkerk (A) willen toevoegen dat het de moeite waard is om het dak van de Dom te beklimmen!! Ik koos voor de lift (iets duurdere ticket!) en je hebt een schitterend uitzicht over de gehele stad. Bij regen adviseer ik het niet, omdat dan het marmeren dak spiegelglad is. Er zijn een ontelbaar aantal diverse tickets te koop / via internet te bestellen! Rechts naast de Dom is een groot ticketoffice en Dom-shop! De Scala is zeker de moeite waard. Informeer eerst of de zaal te bezichtigen is! Zo niet, dan krijg je een tijd op waarop dat wel kan. Ik had het geluk direkt na een repetitie één van de loges binnen te kunnen en daar geruime tijd te verblijven. Ondanks dat ik niet veel verstand heb van opera was het museum zéér de moeite waard. Entree €9,=, 65+ €6,= (2018) Ook een tramritje door de drukke wijken is erg leuk, pak een oud tramstel, het piept en kraakt aan alle kanten maar is wel een belevenis. "Het mooiste plein van Milaan", Piazza Mercanti, staat nu (mei 2018) in de steigers, althans de overdekte markt. En dan blijft er maar een zielig pleintje over! Op de binnenkoer van museo Poldi-Pezzoli mag tegenwoordig geparkeerd worden en dat is niet tegen dovemansoren gezegd; helaas stond het plein vol met auto's; jammer van de sfeer! Verder wil ik je hartelijk danken voor de geweldige stadswandelingen die ik zo af en toe van je doorgezonden krijg. Ik hoop dat je iets aan mijn opmerkingen hebt; Groetend, Ton.

- 18 mei 2018 - diane van erp

Leuke wandeling, goede beschrijving

- 18 mei 2018 - Eddy

Prima gids, alle belangrijke bezienswaardigheden kom je tegen, inclusief nuttige beschrijving/weetjes over de bezienswaardigheden.

- 9 december 2017 - Anneke Bussen

De gids komt heel duidelijk over en wij gaan er zeker gebruik van maken. Aangezien we volgend jaar de reis gaan maken kan ik er nu verder nog niet zoveel over vertellen hoe het in de praktijk zal werken. Kom er zeker nog op terug. Krijg er wel zin in nu ik al zoveel informatie heb verkregen. Spannend!!!!!!

- 16 november 2017 - tineke

een leuke wandeling!

- 3 november 2017 - viviane van aert

Ik moet nog vertrekken op 12 december tot 17 december. Voor de rest heb ik alle reisroutes en stadswandelingen als heeeeeeeel goed ervaren. Is altijd al meegevallen en de mooist kantjes laten zien. Geef het ook door aan vrienden die op reis gaan. Doe zo verder. Prachtige site mvg Viviane Van Aert

- 5 september 2017 - Emile en Jos

Héél leuke wandeling

Gratis stadswandeling Milaan downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?