FB

Ervaringen "Stadswandeling Verdun"

64 ervaringen

- 1 augustus 2019 - Jean-Pierre Vanhoutteghem

beste, deze stadswandeling was een perfecte samenvatting van wat er gebeurd is in de periode van de Eerste Wereldoorlog. Dit doet ons nadenken in welke moeilijke omstandigheden soldaten en burgers leefden tijdens deze periode. Dankzij hun moed en doorzettingsvermogen genieten wij van een vredelievend Europa. ik hoop dat iedereen de nutteloosheid van dit geweld inziet en de onderhandelingen tussen de naties op de eerste plaats zet om in vrede te leven. Verdun is een prachtige stad, de historische monumenten (kathedraal en bisschoppelijk paleis) hebben we met de meeste aandacht bekeken en over gelezen... zonder te vergeten een heerlijk glaasje te drinken aan het haventje vlakbij de Maas.

- 26 juli 2019 - Neyt Magda

We zijn net terug van Verdun. We hebben een super goede gids gehad voor de stadswandeling, met dank aan Euroreizen. Ook de rondrit "Slag van Verdun" mag je niet vergeten bij een bezoek aan Verdun. Super.

- 28 oktober 2018 - Frits Leurs

Zeer indrukwekkend

- 22 oktober 2018 - Nicole Cnockaert

vond ik goed, met veel nuttige en buikbare tips. Heb goed kunnen gebruiken.

- 24 augustus 2018 - benny houtman

Prima route, langs alle bezienswaardigheden

- 28 juli 2018 - Suffys Raymond

Verdun is heel mooie stad maar voor de mooiste zaken moet je niet in de stad zelf zijn. Neem de auto en volg de uitgestippelde routes.

- 19 februari 2018 - bernard.casteels

mijn opvraging diende om mijn uitstap van begin mei voor te bereiden. Ik zal daar ten volle gebruik van kunnen maken. Dank

- 30 september 2017 - Paul

Inderdaad heb ik jullie aangeschreven,dit was namelijk om een 4-daagse Verdun-Nancy voor te bereiden dat we volgend jaar met enkele vrienden zouden ondernemen.Alles wat mij werd toegezonden heb ik 100% kunnen gebruiken.

- 16 augustus 2017 - AbivenA

Zeer mooie wandeling door de stad. Combineer de autoroute omheen de stad eraan en je beleeft een wondermooie dag !

- 31 juli 2017 - Marc Raes

Goede beschrijving van de te volgen wandeling, die de voornaamste bezienswaardigheden van de stad Verdun laat zien.

Gratis stadswandeling Verdun downloaden

Download autoroute Verdun

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?